Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку се само дволични еј...

Али Бојана е млекце ван Филипините. :)

Колку ли само слатки изеде Александра за Тони дека играл многу грубо кон неа ...

Гледам дека ќе пукнат што Тони ги растрти овде и физички, а и со тоа што неможат да му најдат "негативна" особина. Па затоа му наоѓаат нешто како знаел српски, а Александра рече за него демек, зарем има некој добар тука, вели тука треба да се бара кој е најмалку лош, нешто во тој фазон и демек како сите велеле дека Тони е добар, а он како се вратил и кажал ко су ови људи. Тоа и беше со цел да каже дека бил лош т.е. не е добар. Неможат по магарето па по самарот ќе удираат. А Тони и во право беше со тоа, јас од оние тамо освен Весна, Кнез и Гоца никого не познавав пред шоуво.

Ма нека пукнат од мака, со ова што сакаат да го оцрнат само го прават подобар......

Ауу гробот Александра е многу љута на Тони и Кача... Гледам нив најмногу ги навредуваше... Ако, ако неможат да поднесат дека Тони ( Македонец) ќе влезе во финале.

Уста не затвори Александра значи неможеше да се донајаде...
Ако кој губи има право да се љути нели? Така и овие бог да чува искомплексирани до срж, нек се гонат, и јас сум да никад више не се појави македонец у србско шоу дал реално ил било какво мамата нивна!

и јас сум да никад више не се појави македонец у србско шоу дал реално ил било какво мамата нивна!

Тогаш нема да има за кого да навиваме а сителовци и а1деновци пак ќе го даваат. Добро има опција и да не се гледа, ама сепак мислам дека Тони многу добро ја претстави земјава на шоуто, така да нема потреба од бојкот. Секако има исклучоци кои биле засегнати од неговата игра еве како во случајов Александра.

Сега доаѓа поинтересниот дел и игрите за испаѓање и за една недела ќе заврши :)

На Александра све најмило да и изнаебам ќе пукнеше од мука цццццццц грдотија.

Многу го мразат Тони и не верувам дека ќе гласаат за него овие од Касуко, само за Билјана можам да кажам дека би гласала за него.

Тука се гледа дека на публиката не и смета што зборува македонски ... А овие учеснициве ќе пукнат од мака ...
За Александра не знам што да кажам, љубоморна е многу и баш се прашувам дали со овие од Баханди е во добри односи. И како да не се бори Тони со неа како машко, кога она го нападна како да сакаше да го убие. И не било фер, иди ма бегај ...

П.С. Ќе биде интересно оваа недела, ќе се паѓа во несвест, Тони гол ќе се соблече муахахаха ... Гледајте ја најавата :smir:

Луѓе кај да ја гледам вчерашното враќање во цивилизацијата.

^
најавата на почетокот е пројдена пред 2-3 недели .. :salut:

A најавата за следната недела не е пројдена пред 2-3 недели туку денес излезе така да гледај ја ...

Тогаш нема да има за кого да навиваме а сителовци и а1деновци пак ќе го даваат. Добро има опција и да не се гледа, ама сепак мислам дека Тони многу добро ја претстави земјава на шоуто, така да нема потреба од бојкот. Секако има исклучоци кои биле засегнати од неговата игра еве како во случајов Александра.

Сега доаѓа поинтересниот дел и игрите за испаѓање и за една недела ќе заврши :)

Јас не викам дека Тони лошо не претставил, ме нервира фактот што мора да учествуваме во такви риал шоуа кога го знаеме исходот, така беше и со тоа звездите у србија и у бугарија со идолот, милсам до кога? Цело време нашиве водат и на крај к** , нека пуштаа кој гледа гледа кој не има мал милион програми, а не да си ги резилиме сограѓаните, па уште да се курчат зашто Тони зборел македонски, зашто да не збори тоа му е мајчин јазик нема тука, они коа идат у мкд зашто не пеат и зборат на македонски да ги прашам , мифки сфе се тоа бре, а тонка си е супер немам збор за човекот алал да му е можам да кажам или што би рекле по ново аферим :)

Иначе Тони "Ко су ови људи" мислам дека рече кога гласаше за (против) Един..

Плачка е оваа Александра, се гледа дека уште и е криво што Тони ја фрли како тулумба во таа борбата.. Ама сама си го бараше, што плаче сеа??

Јас не викам дека Тони лошо не претставил, ме нервира фактот што мора да учествуваме во такви риал шоуа кога го знаеме исходот, така беше и со тоа звездите у србија и у бугарија со идолот, милсам до кога? Цело време нашиве водат и на крај к** , нека пуштаа кој гледа гледа кој не има мал милион програми, а не да си ги резилиме сограѓаните, па уште да се курчат зашто Тони зборел македонски, зашто да не збори тоа му е мајчин јазик нема тука, они коа идат у мкд зашто не пеат и зборат на македонски да ги прашам , мифки сфе се тоа бре, а тонка си е супер немам збор за човекот алал да му е можам да кажам или што би рекле по ново аферим :)
Едноставно зошто не направат македонски срвајвер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom