Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога е племенскиот исто утре ќе има ли дешавки вечер?

Кога е племенскиот исто утре ќе има ли дешавки вечер?

Племенскиот совет е утре кај што ке испагаат двајца натпреварувачи а денес ке има случки :)провери на претходната страница,има ставено во спојлер :helou:

Постои барем надеж за Бојана дека ќе го "најде" тајниот имунитет, баш ми е мило за бившото Касуко.

П.С Тони РулЛз

Дури и водителот му рече дека не мора да се враќа во средината на кругот туку дека може одма да го начека Андреј.

Зашто, што зборат? Јас и да сакам да му барам замерки на Тони, нема да можам да му најдам.
Па нешто во стилот демек ништо неправел, потполно неинтересен им бил, требало одамна да испадне бла бла бла а зашто ти неможеш замерки на Тонка да му најдеш? Заљубена си во него а? )))

--- надополнето ---

Ах,Кнеле.... :icon_lol:
Иначе Тони му покажа кој е кој на Андреј...
Абе нека не ти биде тоа гордост кога александра подобро се држеше од Андреј :pos2:

Ќе има денеска борба или тапа епизода ќе гледаме?

денес тапа епизода, само Бојана ќе го бара тајниот имунитет што е кај Катарина.. shit

А бе ќе има и мала борба за црн или дупли глас. Ќе биде интересно, ќе јадат гадни работи.
Јадете уште сеа, пошо после тие со слаби желудници може да повраќаte! :)

Ќе видиме вечер кој ќе има најголем апетит за јадење на специјалитетот :pos:

Денес ќе јадат деликатеси така? :)

И тоа вкусни деликатеси,паметам дека во ланското сурвајвр имаше слично вакво,ма да сум таму нема да јадам,па да се плукнам во црниот или дуплиот глас,одвратно:ija:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom