Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Најинтересна беше борбата меѓу Марко и Андреј,долго траеше и жестоко се идеше.
Тони ептен лесно ги доби борбите,освен со Александра која нез шо бараше..... Ма да ми се допаѓа борбеноста кај нејзе и тоа шо не се откажа одма.

Иначе шо се десило со Кнезот ? Не заглеав од почеток....

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе читајќи ја темава и јас денес прв пат гледав... :icon_lol:

Баш ми беше мило за Тони, супер изигигра, фер и поштено си победи без прљаво играње... А шо и беше на онаа еј, среќа забрането беше нозе иначе со клизачи уште фалеше да им влезе. :icon_lol:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Одличен Тони браво и заслужено освоен имунитет,али кај им ги наоѓаат овие игри бре жити се ептен некако глупави..Андреј за малце да се искрши целиот,изгледа премонгу убаво му било во хотелот па сеа тешко се прилагодува :smeshko:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ууфффф каков мерак ми направи Тони што го зема имунитетот и што е безбеден ми ја разубави ноќта и денот утре дефинитивно. Фер и Џентлмен спрема девојките заедно со Марко, најфер кога го креваше Андреј кој како пи*енце некое паѓаше намерно а за финалето е друга приказна. Али Катарина и Тонка како си одговараат општо земено овие викаат '' зошто не го бутне Андреј во калта'' а Кача вика ''Зошто игра Фер'' го брани ... :vozbud:. Само напред Тонка брат. Пред тоа немав некое посебно мислење за него али секој ден сваќам колку голем човек си. БРАВО и докажи им на Србите кој е кој !!!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.553
Поени од реакции
11.529
Ууфффф каков мерак ми направи Тони што го зема имунитетот и што е безбеден ми ја разубави ноќта и денот утре дефинитивно. Фер и Џентлмен спрема девојките заедно со Марко, најфер кога го креваше Андреј кој како пи*енце некое паѓаше намерно а за финалето е друга приказна. Али Катарина и Тонка како си одговараат општо земено овие викаат '' зошто не го бутне Андреј во калта'' а Кача вика ''Зошто игра Фер'' го брани ... :vozbud:. Само напред Тонка брат. Пред тоа немав некое посебно мислење за него али секој ден сваќам колку голем човек си. БРАВО и докажи им на Србите кој е кој !!!
само што ја гледав борбата за имунитетот и да ти кажам не само што испадна фер према женските туку и према машките особено Тони на Андреј колку му попушти....

--- надополнето ---

случајно налетав на еден србски форум за сурвајвр и колку само лоши критики има кон Тони упатени особено за последнава борба со јастуциве незнам зашто толку не го сакаат дали дека е македонец :toe: стварно не се реални гугутки едни :nerv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Марко голем љутко бил ...
Не бе не се налути туку лошо падна. Многу им беше глупаво наместена играва, требаше во вода да се борат некако и да паднат ништо да не им биде. Овде требаше да пазиш и како ќе паднеш оти калта како шо беше мала можеше и раце и нозе да искршат.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Можат што сакаат да зборуват за Тони, но тој што добро го гледал Survivor може јасно да заклучи дека Тони играше најфер денеска и заслужено си го освои личниот имунитет :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
На Тони можат само да му го бричат со зелено џамче од скопско. Нека пукнат душманите....

Z

Zoza

Гостин
sea ja gledav serijata od vcera na ovoj sajtot i prekrasnooooo bravo Toni... :) Sega ako Bojana dojde do kutijata ke vide deka e prazna i ke svati deka Katerina go ima "identitetot"

Kolku se smeev samo koga ovoj rokvata izigravase majmun dobro mu prilici neli ahahaha

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Абе нека пукнат, се тоа убаво само чим не го сакаат нема ни да гласаат за него...Па како што не дозволија да победи Александар Белов на тоа како и да се викаше шоуто, нема да дозволат ни Тони да победи ако иде во финале колку и да е добар...

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
само што ја гледав борбата за имунитетот и да ти кажам не само што испадна фер према женските туку и према машките особено Тони на Андреј колку му попушти....

Можеби не беше фер борбава, ама беше како одговор дека женски кланови се правеле и слично.
Мене повеќе не ми се свиѓаше затоа што речиси требаше да се испотепаат за имунитет. Ама задоволен сум од исходот. Тони имунитет, Ката таен па така да секако одат во финале.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Дури и водителот му рече дека не мора да се враќа во средината на кругот туку дека може одма да го начека Андреј.

случајно налетав на еден србски форум за сурвајвр и колку само лоши критики има кон Тони упатени особено за последнава борба со јастуциве незнам зашто толку не го сакаат дали дека е македонец :toe: стварно не се реални гугутки едни :nerv:
Зашто, што зборат? Јас и да сакам да му барам замерки на Тони, нема да можам да му најдам.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Спојлерче некое за утре да пуштите или по пп да кажете шо ќе е на племенскиот или епизодата не ми се чека:pipi:
I ZVIJEZDAMA ŽABLJE OČI I PILEĆI FETUSI

Zbog Aleksandrinog agresivnog pristupa u borbi, najviše su se iznervirale Jelena i Katarina. Muški je izudarala Kaću i Bojanu jastucima i grubo ih gurnula u blato. Perovićeva priznaje da ona nije tip koji se unaprijed predaje, pa makar imala i „tri muškarca ispred sebe“. Kaća je ipak sretna što ju je njen Toni osvetio i tijekom igre isto tako bio grub prema Aleksandri.
Bojana već treći put traga za tajnim imunitetom i misli da će ljudi pomisliti da posjeduje nadprirodne moći. Na njenu žalost, u pleme se vraća praznih šaka, ali koristi svoje saznanje da krišom čestita Katarini na pronalaženju tajnog imuniteta.
Iako je krila od Bahandija, Katarina ipak odlučuje priznati da je pronašla tajni imunitet. Budući da se ne osjeća ugroženom, ustupit će ga Jeleni ili Marku, u ovisnosti od toga kome bude potrebniji.
U borbi za crni ili dupli glas pobijediće onaj s najjačim želucem. U igri jedan na jedan, netko će imati sreću jesti ukusnu hranu, a netko „specijalitete“ iz Survivor kuhinje: iguanu, žive crve i bubašvabe, iznutrice, pileći fetus, svježe lignje, svinjsku mast, riblje oči... Pobjednik duela je onaj tko prvi pojede cijeli obrok. Ispostavlja se da su žene u ovoj igri mnogo jače od muškaraca. Goca se jedva bori s pilećim fetusom i konstatira da ima okus kuhanog jajeta, samo sa perjem! Ipak, smazala je cijeli fetus i odmah se bacila i na drugi. Andrej odbija probati svinjsku mast, baš kao i Toni koji neće ni da priđe sirovim lignjama.

Bojana čisti porciju prženih buba, ali ubjedljivo najteži zadatak ima Aleksandra. Ona u prvom duelu jede sirove dijelove iguane, u drugom rižu sa ribljim očima, a u finalu, ona i Bojana imaju isti zadatak, pojesti špagete sa živim, mesnatim crvima i bubašvabama. Manekenka odustaje u startu, dok Aleksandra ima neobjašnjivu želju probati ovaj delikates. Nakon početnog gađenja, bubašvabu obmotava špagetama kako bi je lakše progutala, ali zalogaj je preveliki. Taman kada su svi pomislil da će uspjeti, pejvačica počinje povraćati.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom