Кога е племенскиот исто утре ќе има ли дешавки вечер?
Па нешто во стилот демек ништо неправел, потполно неинтересен им бил, требало одамна да испадне бла бла бла а зашто ти неможеш замерки на Тонка да му најдеш? Заљубена си во него а? )))Дури и водителот му рече дека не мора да се враќа во средината на кругот туку дека може одма да го начека Андреј.
Зашто, што зборат? Јас и да сакам да му барам замерки на Тони, нема да можам да му најдам.
Абе нека не ти биде тоа гордост кога александра подобро се држеше од Андреј :pos2:Ах,Кнеле....
Иначе Тони му покажа кој е кој на Андреј...
денес тапа епизода, само Бојана ќе го бара тајниот имунитет што е кај Катарина.. shitЌе има денеска борба или тапа епизода ќе гледаме?
А бе ќе има и мала борба за црн или дупли глас. Ќе биде интересно, ќе јадат гадни работи.денес тапа епизода, само Бојана ќе го бара тајниот имунитет што е кај Катарина.. shit
дајте линк да ја гледам од вчера не бев дома.
Денес ќе јадат деликатеси така?Уфф какви деликатеси ќе јадат... :zlo:
И тоа вкусни деликатеси,паметам дека во ланското сурвајвр имаше слично вакво,ма да сум таму нема да јадам,па да се плукнам во црниот или дуплиот глас,одвратно:ija:Денес ќе јадат деликатеси така?
Шо има за предјадење?И тоа вкусни деликатеси,паметам дека во ланското сурвајвр имаше слично вакво,ма да сум таму нема да јадам,па да се плукнам во црниот или дуплиот глас,одвратно:ija: