Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2: Тони и врати на Александра за Катето..... сите женски ги чекаше да станат а и не ги тепаше по многу....ама оваа ја среди ....а и Андреј го прими

Најмерачки беше што и првите 2-3 пати не го гураше кога беше паднат... :) Катарина уживаше во борбата со Тони. :pipi:

Али сеа ќе отпадне еден од Баханди еден од Касуко, гарант!

Него, Кнеле ќе умреше у пм... :pos:

Ги утепа Тони!! Колку мерак ми се направи кога то претепа Андреј, а и убаво и врати на Александра за Катарина ;)

Спојлерче некое за утре да пуштите или по пп да кажете шо ќе е на племенскиот или епизодата не ми се чека:pipi:

Значи утре Тони и Кача се сигурни. Ќе биде интересно да се види кој ќе земе дупли/црни глас, па после ќе се прават тактитки кој за кого да гласа, иако ако земат Баханди тоа јас мислам дека Андреј и Александра летаат.

Кажете ама финале а?
У два потега го реши Марко!

А бе, утре ќе има ли игра за црн или дупли глас? Или утре цела епизода ќе биде како шпанска серија, само ќе се оговараат кого да избацат?

Леле што племенски совет не чека! ауууу Типувам дека Александра и Гоца ќе летнат... или не... море ако видиш и Марко е загрозен... хммм

:pos2: Тони и врати на Александра за Катето..... сите женски ги чекаше да станат а и не ги тепаше по многу....ама оваа ја среди ....а и Андреј го прими

Зашто е глупача мислеше дека има некакви шанси против Тони, место како и другите девојки да се заебаваше па на крај фер да си рипнеше у калта она се напна да се бори.

Иначе стварно интересна епизода Тони тотално заслужено го освои имунитетот и му докажа на цел Балкан кој е најјак во Survivor иако пред тоа имаше проблеми со стомакот. Овој имунитет мислам дека е најважен и мислам дека овој имунитет може на Тонка да му донесе финале.

ПС: Жал ми падна за Кнез.

Би требало тони да влезе во финале мада не верувам да победи ама одлично не престави во срвајверов

Тони Ѕвер ! Досега најдобар претставник на Македонија во вакви реални шоуа. Најмногу заслужува да победи од сите ама тешко ми е да поверувам дека нема Србин да победи :toe:

Марко голем љутко бил ...

Мислиш му се наљути на Тони?
Сепак Марко тргна да си иде ама Тони нели му рече, чекај чекај, и го гушна и се поздравија... Ако се наљутил затоа што изгубил... е па .!.
Мада ја мислам дека не се наљути..

Иначе... Александра видим ти дупе! хахаха

Најава за утре, сепак ќе имало игра, И ТОА ОДВРАТНА! ЌЕ ПОВРАЌААТ! :)
http://www.survivor.rs/video/view/834-Najava_36._epizode

Каде можам да ја гледам денешната епизода?

http://www.youtube.com/user/mixbox011 тука ќе биде поставена најкасно до утре пошо гледам ја нема сега ,редовно таму ги има сите епизоди

и ја не ја гледав денешнава епизода ама ако утре ќе ја гледам на Сител у 10 саат сабајле

Тони и на денешната борба се покажа како :zver:
Едноставно го покори Андреј (ферски го чекаше 3-4 пати да стане), а и Марко го реши во 2 потега :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom