Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.752
Поени од реакции
12.098
:pos2: Тони и врати на Александра за Катето..... сите женски ги чекаше да станат а и не ги тепаше по многу....ама оваа ја среди ....а и Андреј го прими

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најмерачки беше што и првите 2-3 пати не го гураше кога беше паднат... :) Катарина уживаше во борбата со Тони. :pipi:

Али сеа ќе отпадне еден од Баханди еден од Касуко, гарант!

Него, Кнеле ќе умреше у пм... :pos:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Ги утепа Тони!! Колку мерак ми се направи кога то претепа Андреј, а и убаво и врати на Александра за Катарина ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Спојлерче некое за утре да пуштите или по пп да кажете шо ќе е на племенскиот или епизодата не ми се чека:pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи утре Тони и Кача се сигурни. Ќе биде интересно да се види кој ќе земе дупли/црни глас, па после ќе се прават тактитки кој за кого да гласа, иако ако земат Баханди тоа јас мислам дека Андреј и Александра летаат.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Кажете ама финале а?
У два потега го реши Марко!

А бе, утре ќе има ли игра за црн или дупли глас? Или утре цела епизода ќе биде како шпанска серија, само ќе се оговараат кого да избацат?

Леле што племенски совет не чека! ауууу Типувам дека Александра и Гоца ќе летнат... или не... море ако видиш и Марко е загрозен... хммм

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
:pos2: Тони и врати на Александра за Катето..... сите женски ги чекаше да станат а и не ги тепаше по многу....ама оваа ја среди ....а и Андреј го прими
Зашто е глупача мислеше дека има некакви шанси против Тони, место како и другите девојки да се заебаваше па на крај фер да си рипнеше у калта она се напна да се бори.

Иначе стварно интересна епизода Тони тотално заслужено го освои имунитетот и му докажа на цел Балкан кој е најјак во Survivor иако пред тоа имаше проблеми со стомакот. Овој имунитет мислам дека е најважен и мислам дека овој имунитет може на Тонка да му донесе финале.

ПС: Жал ми падна за Кнез.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Би требало тони да влезе во финале мада не верувам да победи ама одлично не престави во срвајверов

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Тони Ѕвер ! Досега најдобар претставник на Македонија во вакви реални шоуа. Најмногу заслужува да победи од сите ама тешко ми е да поверувам дека нема Србин да победи :toe:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Марко голем љутко бил ...
Мислиш му се наљути на Тони?
Сепак Марко тргна да си иде ама Тони нели му рече, чекај чекај, и го гушна и се поздравија... Ако се наљутил затоа што изгубил... е па .!.
Мада ја мислам дека не се наљути..

Иначе... Александра видим ти дупе! хахаха

Најава за утре, сепак ќе имало игра, И ТОА ОДВРАТНА! ЌЕ ПОВРАЌААТ! :)
http://www.survivor.rs/video/view/834-Najava_36._epizode

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.850
Поени од реакции
8.247
Каде можам да ја гледам денешната епизода?
http://www.youtube.com/user/mixbox011 тука ќе биде поставена најкасно до утре пошо гледам ја нема сега ,редовно таму ги има сите епизоди

и ја не ја гледав денешнава епизода ама ако утре ќе ја гледам на Сител у 10 саат сабајле

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Тони и на денешната борба се покажа како :zver:
Едноставно го покори Андреј (ферски го чекаше 3-4 пати да стане), а и Марко го реши во 2 потега :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
46
Поени од реакции
4
Шо мерак ми напраи Тони коа ја подбра Александра :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom