Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наградата беше екстра :)
Мислам ако победеа Марко или Кача ќе го понесоа Тони.

Ако ја освоеше наградата Тони и ако го земеше Марко, место Кача тогаш е стварно сељак. Мислам на такво место, на таква вечера не се иде со машко друштво, се иде со женско. ;)

Мислам дека доколку Тони победеше, ќе ја понесеше Кача со него :smir:

Што ја погледнав најавата, вечер борбата ќе биде лудница!. Сум ја гледал истата борба во Американскиот Преживеан, бара чиста физичка сила, сега Тони мора да се покаже :pipi:!.

Е која сељанка ми е онаа Александра бе, ќе прснеше што отиде со Андреј, тој па кој зеленко е дури почиња интересен да ми станува, може делува баханди на него :)
Како и да е да се тргаше Тони со него на крај мислам дека ќе победеше, него Марко али нема везе пропушти да се прошетка со Катаринчето, ај може денес имунитет ќе освои па ќе компензира некако за вчера изгубеното.
Тони ќе ја удавеше Бојана за малку хихихихихихи

Лелеееееее,алал да им е со наградата:pos:
Kојзнае колку ужиавле во апартманот,Александра прсна од срека ама бидно се среди,да заличи и она на нешто.
Туку се си мислам дека оваа епизода многу кратко играше.
Интересно ми беше кога Ники играше балет и кога пееше:Фа фа фа фафала си ми и фала ти:pos:

По најавана се гледа дека Тони ги скршил на сите,и баш ми е мило што по оваа игра ќе се дознае дека тој е најјак на островот.Ај едвај чекам цела да ја видам.

По најавана се гледа дека Тони ги скршил на сите,и баш ми е мило што по оваа игра ќе се дознае дека тој е најјак на островот.Ај едвај чекам цела да ја видам.

Нема играње со Тонкана.... :)

Сеа ја видов најавата на Сител, Тони го разнесува Андреј, баш ми е мило да видат кој е најјак некој исфурстрирани срби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom