Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Наградата беше екстра :)
Мислам ако победеа Марко или Кача ќе го понесоа Тони.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јако ќе беше да ја освоеја наградата Тони и Катерина. Ќе паднеше „мезе“ сигурно. ;)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.165
Поени од реакции
25.319
Ако ја освоеше наградата Тони и ако го земеше Марко, место Кача тогаш е стварно сељак. Мислам на такво место, на таква вечера не се иде со машко друштво, се иде со женско. ;)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Мислам дека доколку Тони победеше, ќе ја понесеше Кача со него :smir:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Што ја погледнав најавата, вечер борбата ќе биде лудница!. Сум ја гледал истата борба во Американскиот Преживеан, бара чиста физичка сила, сега Тони мора да се покаже :pipi:!.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.350
Е која сељанка ми е онаа Александра бе, ќе прснеше што отиде со Андреј, тој па кој зеленко е дури почиња интересен да ми станува, може делува баханди на него :)
Како и да е да се тргаше Тони со него на крај мислам дека ќе победеше, него Марко али нема везе пропушти да се прошетка со Катаринчето, ај може денес имунитет ќе освои па ќе компензира некако за вчера изгубеното.
Тони ќе ја удавеше Бојана за малку хихихихихихи

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Лелеееееее,алал да им е со наградата:pos:
Kојзнае колку ужиавле во апартманот,Александра прсна од срека ама бидно се среди,да заличи и она на нешто.
Туку се си мислам дека оваа епизода многу кратко играше.
Интересно ми беше кога Ники играше балет и кога пееше:Фа фа фа фафала си ми и фала ти:pos:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
По најавана се гледа дека Тони ги скршил на сите,и баш ми е мило што по оваа игра ќе се дознае дека тој е најјак на островот.Ај едвај чекам цела да ја видам.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
По најавана се гледа дека Тони ги скршил на сите,и баш ми е мило што по оваа игра ќе се дознае дека тој е најјак на островот.Ај едвај чекам цела да ја видам.
Нема играње со Тонкана.... :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Сеа ја видов најавата на Сител, Тони го разнесува Андреј, баш ми е мило да видат кој е најјак некој исфурстрирани срби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom