Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, да Тони се враќа. Еве го и овде на десна страна помеѓу Никола и Андреј, во средина.

Noname1-1.jpg

А кој е тој лево од Бојана или првиот од лево?Некако според физиономија ми изгледа како Милан.

Да, да Тони се враќа. Еве го и овде на десна страна помеѓу Никола и Андреј, во средина.

Noname1-1.jpg

А кој е тој лево од Бојана или првиот од лево?Некако според физиономија ми изгледа како Милан.
Тоа е Марко со зелените шорцеви.

Интересна ќе биде неделава. Мислам дека ќе ги делат пак во две племиња.

Убаво што се врака Тони.За тоа што викате дека му паѓа песокот на глава,јас како што приметив он веќе се симиња од таму каде што стои така да мислам дека победил.
Не фаќајте здраво за готово може и грешам:salut:

Да и мене ми изгледаше како намерно да се трга од под тоа,самоволно ваљда завршила играта и он победил.

Тони и Марко ке се вратат сигурно тоа може да се види и од најавата за следната недела на крај кога седат Тони и Марко и кога ја чита Марко пораката нешто у стил вика срекен нов почеток. :)

Тони се враќа 99.9% и тоа ќе влезе во соединувањето, зошто пред некое време во Српска емисија (незнам точно име) каде што бил гостин го прашале нешто за Преживеан дали имало љубов на островот. И им кажал дека освен Никола и Бојана никој друг и дека немало секс зошто цело време заедно биле со нив двајца што значи дека ќе има соединување наскоро.

Касуковци сигурно нема да ги очекуваат Тони и Марко да се вратат, мислеа лесно ќе ги испофрлат од Баханди :).

Се знаеше ова дека ќе се вратат овие но дали ова е соединувањето или повторно се делени на две племиња.

Kasuko go sakat Toni ne go sakat Marko...taka da ne veruvam deka nekoj ke ima protiv nego nesto...plus on igra so Nikola i Andrej taka da ako ima novi pleminja jasno e so koj e...vo ujedinejnje fakt e deka tesko nekoj ke go pobedi vo igri na poedinci....sea samo sakam faca na Goca i Bojana da im vidam...oni veke napravija i koj so koj ke bide vo ekipa ama ne ni sumljat so ih ceka...of edvaj cekam vtornik

P.S:denes vo povratak vo civilizacija Toni i Milos bi trebalo neli?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom