Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам ни по која логика мислите стварно? На рекламата што кажа овој дека за тебе е завршен Survivor, на Тони му кажа, или само измислувате ?
Инаку јас не верувам, ама вечер ке биде интересно, и јас едвај чекам.

Tони нема да излезе туку некој од оние кои се на третиот остров,барем така би требало да биде по некоја логика.Но сепак доста е интересно промото,па сигурно се спрема некое големо изненадување.

На рекламата што кажа овој дека за тебе е завршен Survivor не значи дека му кажа на Тони,кај што плачат јелена и катерина тоа мислам дека е од друга епизода

У колку саат вечер ќе има? Не ми ја отвара странава на сител.

У колку саат вечер ќе има? Не ми ја отвара странава на сител.
Тие викаат од 10 ама колку се точни си знаеме,сигурно ќе почнат покасно ама сепак кај 10 и 5-10 ќе ми биде пуштен Сител. :)

И самиот Кнез кажа дека ова до сега не беше ништо.Допрва не очекуваат возбуди и изненадувања.:vozbud:

ajde be neka pocne leleeeeeeee edvaj cekam da vidam za koj e survivor zavrsen....mislam deka nema da e za Toni be (barem site se poslabi od nego ne bi mozele da go pobedat )ama sepak nikogas ne veli nikogas...jas se nadevam deka ne e Toni

Шо збориш!? Конечно цркнале? :)

Еееееее па ти чекај,има време,треба да пораснат па да остареат и на крај да дувнат во цефката :vozbud: :pos:
Во друг термин се,кај се можи без тие серии...
Па ке пропадне телевизијата без нив...
Хахаха вечер ке биде интересно.

sea pak ja gledav spicava i luge sekogas e bilo eden ispaga pred sam vlez vo ujedinuvanje ako ne promenat plan togas i denes taka treba da bide znaci borba eden ispaga a na drugive im kazuvat deka se veke zaedno....ako e taka nas Toni ne e ispadnat kako sto gledame peeese na zurcevo....sepak na nas ostanuva samo da cekame uste 1h i da videme sto srpbive smislile i sto ke bide vecer....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom