Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Незнам ни по која логика мислите стварно? На рекламата што кажа овој дека за тебе е завршен Survivor, на Тони му кажа, или само измислувате ?
Инаку јас не верувам, ама вечер ке биде интересно, и јас едвај чекам.

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Tони нема да излезе туку некој од оние кои се на третиот остров,барем така би требало да биде по некоја логика.Но сепак доста е интересно промото,па сигурно се спрема некое големо изненадување.

^ Ghost Rider ^

Biker Boy
Член од
27 октомври 2008
Мислења
372
Поени од реакции
8
На рекламата што кажа овој дека за тебе е завршен Survivor не значи дека му кажа на Тони,кај што плачат јелена и катерина тоа мислам дека е од друга епизода

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
У колку саат вечер ќе има? Не ми ја отвара странава на сител.

P

PewDiePie

Гостин
У колку саат вечер ќе има? Не ми ја отвара странава на сител.
Тие викаат од 10 ама колку се точни си знаеме,сигурно ќе почнат покасно ама сепак кај 10 и 5-10 ќе ми биде пуштен Сител. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И самиот Кнез кажа дека ова до сега не беше ништо.Допрва не очекуваат возбуди и изненадувања.:vozbud:

Z

Zoza

Гостин
ajde be neka pocne leleeeeeeee edvaj cekam da vidam za koj e survivor zavrsen....mislam deka nema da e za Toni be (barem site se poslabi od nego ne bi mozele da go pobedat )ama sepak nikogas ne veli nikogas...jas se nadevam deka ne e Toni

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Шо збориш!? Конечно цркнале? :)
Еееееее па ти чекај,има време,треба да пораснат па да остареат и на крај да дувнат во цефката :vozbud: :pos:
Во друг термин се,кај се можи без тие серии...
Па ке пропадне телевизијата без нив...
Хахаха вечер ке биде интересно.

Z

Zoza

Гостин
sea pak ja gledav spicava i luge sekogas e bilo eden ispaga pred sam vlez vo ujedinuvanje ako ne promenat plan togas i denes taka treba da bide znaci borba eden ispaga a na drugive im kazuvat deka se veke zaedno....ako e taka nas Toni ne e ispadnat kako sto gledame peeese na zurcevo....sepak na nas ostanuva samo da cekame uste 1h i da videme sto srpbive smislile i sto ke bide vecer....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom