Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Жените сами неможат затоа што се 3, за разлика од машките кои се 4-ца.Доколку се случи тие да отидат на племенски совет секако дека Кнез е фаворит за испаѓање.

Сигурно е ако изгубат на играта за имунитет. Ама после кој ќе им прави јадење :)

Ajде кој ке чека до утрешната епизода,баш сакам да видам дали Милан ке ја прифати хавајката што му ја направија на тајниот остров :icon_lol:

Ajде кој ке чека до утрешната епизода,баш сакам да видам дали Милан ке ја прифати хавајката што му ја направија на тајниот остров :icon_lol:

Хавајка!?
Да не беше нешто како сукња?! :)

Денес очекувам некоја поинтересна игра да има и се разбира Баханди (Тони) да победи :)

Е сега веќе станува интересно:)
Марко со Андреј пак заедно во племе:)
Време беше оваа смена да ја направат, секоја година некој се префрла во другото племе :)

Криво ми е за Тони он се слажеше со Марко а и со Гоца беше интересен

Многу се напети овие од касуко ми иде да им извршам атентат !:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

Штета за Тони,викаше дека го смета Марко за брат а и Баханди се сега послаби.
Колку само сега се докажа кој е злобен и шири негативна енергија цц хахаха уште не дојдени ги набија на колец Гоца и Марко. :tv:
Сега мора Тони да го понесе цел товар на плеќи затоа што шминкерон,куварон и глумецон сигурно нема да го направат тоа.
Позитивното е што се собраа дундите на едно место сега ќе биде мерачки за гледање. :icon_lol:

леле греота Марко и Гоца се најдоја у небрано ги напна овој ракометаров ама Марко е тактичар се гледа знае да процени кој колку вреди кој е добар кој е лош а и Гоца е итра ако се испокараат има мамето да им го е!’%6„“’

Ауууу Марко и Гоца има да ги силуваат и тепаат у новото Касуко. Има живи да се изедат еј. Марко и Гоца се добри играчи, добри стратези ама оваа нестабилност во Касуко може да ги исфрли од баланс и утре пак Касуко да ја изгуби борбата за имунитет. Ама па од друга страна Бојана не е толку добар водач како Марко, ќе видиме, ќе биде интересно.
А нема да се вратат пак во старите племиња бе?!
Оние од Баханди си пеат, мирни се, едноствано многу добро се прифатија меѓусебе, и Бојана некако добро го поднесе ова а и останатите. Леле сеа сакам само да глеам како Касуко се караат Марко + Гоца :violent1: Един + Александра + Андреј хихи

Се разбира јас сеуште навивам за Баханди. Иако е ново пак ми е некако подобро од новото Касуко.

П.С. Кутар Тони испопаѓа денес :D
П.П.С. „За моиве нокти ќе ми треба брусалица“ хаха

Џабе е марко тактичар а гоца итра,ако изгубат утре они се прво за исфрлување,ама се мислам дека ќе победат,незнам зошто.

леле греота Марко и Гоца се најдоја у небрано ги напна овој ракометаров ама Марко е тактичар се гледа знае да процени кој колку вреди кој е добар кој е лош а и Гоца е итра ако се испокараат има мамето да им го е!’%6„“’

Абе рачунај, ако изгубат ќе имаат борба за двоен глас. Ако тој двоен глас го земе Гоца или Марко, ќе се договорат кој за кого да гласа и двајца ќе имаат по 3 гласа. Е сега во таа ситуација шо ќе се дешава???

Баханди ама се искулирани некако, а овие мислиш уште малку фали некој мачетата да ја земе и да се испоколат еден со друг.

Андреј Един Марко Гоца :violent1::violent1::violent1:
Марко уште добарден не кажал одма муабет сега мора да ги исфрлиме нив...(пошо знае оти е загрозен и те како).Бојана па она муабетот дека има сојузнички и беше чиста глупост....Тони жалниот сеа се на него ке се чека ок и Роквата е спреман ама куварот и глумецот не се бе....една грешка на Бојана ( ок не знаеше со игра е) ама требаше Јелена да игра лесна е немаше да има проблем со поминувањето на гредата...се на се почнува забавата ахахах

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom