Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе, која е официјалната страна на Survivor?? И ги има ли таму епизодите (како лани), да ја изгледам денешната, оти не ја гледав....

Абе, која е официјалната страна на Survivor?? И ги има ли таму епизодите (како лани), да ја изгледам денешната, оти не ја гледав....

Mислам дека е оваа
Код:
http://survivor.rs/

Отиде милан,сега да видам кој ќе се двои и на кого ќе се вадат,јас незнам што направија повеќе Александра и Бојана на игрите за да заслужат да останат,онаа Бојана ги врти како сака и роквиќ и андреј на крај ќе им го чукне,исто така и Един ми се чини како покварен играч и тој ќе зезне некого во текот на шоуто. Инаку Андреј можеби ја кажа единствената паметна работа во текот на цело шоу кога рече дека да не им беше Тони,Баханди ќе беа многу послаби и би ги изгубиле борбите,тоа е точно Тони ја прави разликата во тимовите,Кнез и Милош реално се стари и не можат да напнат како што би можеле Един и Роквич на пример.

Значи Касуко толку многу ми се одвратни што едвај ги гледам кога ги емитуваат,едно време ако ме држи добро секавањето еден од нив кажаа дека се над Баханди.
Со кој памет го зборуваат тоа не ми е јасно.
За никој друг од Баханди немам лоша критика освен за Кнез,тој се прави дека се знае,како само тој да е на островот,што сака да постигне со тоа?Oдбивност?Успева во тоа.Мислам дека кога ке бидат Баханди на племенскиот совет(не дај боже)Кнез ке лета:)

Да и јас мислам дека ако дојде време Баханди да имаат племенски совет,жениве ќе се обединат и ќе го рокнат Кнез.

^ Па и треба заш претерува. Се он знае. Многу сака да доминира, да преземе се у свои раце(не за игрите) да се прави еве ја шо сум,, се знам :S
не го гледам мн мн оти не ми е доволно интересен. Првиот беше најак, сето другово е само бледа копија. :)

Ако добро разбрав 4 пати и го земал микрофонот....сељак
Не е толку битно колку пати и го зел,битно е што тој ке биде изгласан следен од Баханди,а и не е само тоа со микрофонот,им се меша и во готвењето.
Прашање на време е кога ке лета.

Која задница ја има Јелена :vozbud::drk:

:drk:

Noname-1.jpg

Noname1.jpg

:cuc:

Мада мене Катерина ми некако поубава. Каква бомба е таа еј... нога, коса, насмевка... девојката е перфекција. ТОНИ ОСВЕСТИ СЕ ТОНИ !! :)

Баханди кое ќе треба да иде на Племенски совет, мислам дека ќе го шутнат Кнез. Стварно нервира више. Он ќе и го зима микрофонот на Катерина, маме ли му.... :nerv:

Луѓе дај кажете тоа страната на Јутуб кај што ги гледате епизодите да ја изгледам таа Милан кога испадна.

Да и јас мислам дека ако дојде време Баханди да имаат племенски совет,жениве ќе се обединат и ќе го рокнат Кнез.
Жените сами неможат затоа што се 3, за разлика од машките кои се 4-ца.Доколку се случи тие да отидат на племенски совет секако дека Кнез е фаворит за испаѓање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom