Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Колку само сега се докажа кој е злобен и шири негативна енергија цц хахаха уште не дојдени ги набија на колец Гоца и Марко.
Штета што неможе Бојана тоа да го види. А Един, Андреј и Александра и понатаму се цврсто убедени дека они се тие „добрите“ и дека они не шират омраза а одма само што дојдоа у фаца им кажа: Ако изгубиме, вие први летате. Глупак.

Z

Zoza

Гостин
јас се си мислам дека утре ако изгубат за поединечна победа ке тепат Марко или Гоца и ке ги исфрлуват овие накази андреј и едни....а доколку изгуби Баханди мислам дека Јелена или Кнез ке го кркат....ипак останува да чекаме и да гледаме...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Требаше да ги остават секој каде што си беше, па да ги согазат на Касуко, ама ништо се спасија.Марко и Гоца сега се ставени во многу непријатна ситуација и 99% доколку изгубат 1 од нив 2-цата ќе го напушти Survivor.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Штета што неможе Бојана тоа да го види. А Един, Андреј и Александра и понатаму се цврсто убедени дека они се тие „добрите“ и дека они не шират омраза а одма само што дојдоа у фаца им кажа: Ако изгубиме, вие први летате. Глупак.
Добро бе барем реален беше, плус и они тоа многу убаво си го знаат. А некако Александра најсмирено го прими тоа, незнам дали приметивте некако најмлку зборуваше
И пак ќе прашам јас. Што ќе се случи ако двајца имаат ист број гласови??

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Добро бе барем реален беше, плус и они тоа многу убаво си го знаат. А некако Александра најсмирено го прими тоа, незнам дали приметивте некако најмлку зборуваше
Мислам дека ќе играат игра и поразениот ќе напушти.

Z

Zoza

Гостин

кога двајца имат исти глас оди втор круг на гласање (само овие двајца не гласат) и кој има еден глас повеке си оди....така испадна прошлата сезона Ана кога беше исти гласови со Весна

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
^^
Ги имаш сите епизоди на јутуб, пребарај таму ќе ги најдеш цели.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Има шпекулации дека
Тони успеал да дојде до финалето заедно со Гоца,Катерина и Андреј.

М

Мартин`

Гостин
Сеа најдобро Марко и Гоца ако не успеат да придобијат никој од нив нека губат во борбите за храна и сл намерно па нека цркнат другиве, нека гледаат само да земат имунитет или црн/двоен глас ..

Р

~~РубинРед~~

Гостин
а доколку изгуби Баханди мислам дека Јелена или Кнез ке го кркат....ипак останува да чекаме и да гледаме...
Кнез сигурно лета прв бидејки е премногу напорен човек и се меша во се и сешто.
Јас разбирам дека сака да биде од корист за племето ама ова неговото е претеризам.
Многу ми е мака што Гоца повеке не е во племето на Баханди а и тоа што Баханди не победија...
Mх мх добра награда имаа.:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ауууу мераци ,вака сакам да ги гледам Касуко да се караат а Баханди just relax.Из нос им излезе и масажа и све а Бојана не знам каков лидер кога не го исфрли Тони во играта,подоцна и Кача пичкицата рече кај ќе помине Тони по гредана види колкав е.

Z

Zoza

Гостин
Кнез сигурно лета прв бидејки е премногу напорен човек и се меша во се и сешто.
Јас разбирам дека сака да биде од корист за племето ама ова неговото е претеризам.
Многу ми е мака што Гоца повеке не е во племето на Баханди а и тоа што Баханди не победија...
Mх мх добра награда имаа.:)
да бе Кнез претерува вчера им вика на Никола и Бојана...разбирам навикнати сте на варен ориз само сеа ке видете специјалитет ориз со зачини ко бог знаа што им припремал па уште кога го видов како лижи лажицава со која го бркаше оризот фуј...неможам веке да го поднесам...а во врска со вечерната игра незнам зашо ама мислам дека Баханди ке изгубат некако оваа Бојана ко малер водич ми се чини...сепак Дај Боже да победат ради Тони иако не ми се чини загрозен ама Србите се клет народ никад не реци никад кад су они у питање

Р

~~РубинРед~~

Гостин
да бе Кнез претерува вчера им вика на Никола и Бојана...разбирам навикнати сте на варен ориз само сеа ке видете специјалитет ориз со зачини ко бог знаа што им припремал па уште кога го видов како лижи лажицава со која го бркаше оризот фуј...неможам веке да го поднесам...а во врска со вечерната игра незнам зашо ама мислам дека Баханди ке изгубат некако оваа Бојана ко малер водич ми се чини...сепак Дај Боже да победат ради Тони иако не ми се чини загрозен ама Србите се клет народ никад не реци никад кад су они у питање
Kнез освен тоа што се прави најпаметен,не покажува ништо во игрите,погледнете го колкав е,го замислувам сега како би изгледал вчера доколку играше во таа играта,гарант ке се скршеше тоа на кое што стоеа:pos:
Бојана многу ме изнервира бидејки кај и таа го зема и со нејзе Никола.
Бре бре бре никој нема да и го зеде.
А овој пак бил поврзан со Касуко,смешки.
Со болдираното се согласувам,кај Србин да дозволи да победи Македонец.
Нема теоретски шанси.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.351
Kнез освен тоа што се прави најпаметен,не покажува ништо во игрите,погледнете го колкав е,го замислувам сега како би изгледал вчера доколку играше во таа играта,гарант ке се скршеше тоа на кое што стоеа:pos:
Бојана многу ме изнервира бидејки кај и таа го зема и со нејзе Никола.
Бре бре бре никој нема да и го зеде.
А овој пак бил поврзан со Касуко,смешки.
Со болдираното се согласувам,кај Србин да дозволи да победи Македонец.
Нема теоретски шанси.

Тоа ти е коа сме без кичмењаци и мора да им учествуваме у нивните шоуа, секад е така и у Срвајвер и у Братот и у Ајдолот
конечно на некој му текна напраи Ајдол МК, може и за друго ќе ни текне, ко неонки сме мн време ни треба, а дека нема да победи Тони нема
се знае тоа гарант и он си знаел уште коа се пријавил.... лејм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom