Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
коа има реприза заборајв да глеам

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
мислам дека балетанот ќе го исфрлат...

P

PewDiePie

Гостин
Тони беше смешен вчера 13.20-14.50сек. вика:
"не врнеше ама затоа шетаа овде чуда"
-Што?
"Па незнам во дрво нешто удри бап,па горе трчаа некои......и вие осетивте?"
играле жмурка може бе
-Може су пацови(ти ебам зборот хаха)
и тони вика играле,пацовите хахахаха

Денес ќе даваат кого ќе исфрлат јас мислам или манекенот или Александра.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Прво борбата за црни/дупли гла која минатата недела беше во четврток а оваа изглеа денеска ќе ја даваат.Мислам дека МИлан ќе лета.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Тони беше смешен вчера 13.20-14.50сек. вика:
"не врнеше ама затоа шетаа овде чуда"
-Што?
"Па незнам во дрво нешто удри бап,па горе трчаа некои......и вие осетивте?"
играле жмурка може бе
-Може су пацови(ти ебам зборот хаха)
и тони вика играле,пацовите хахахаха

Денес ќе даваат кого ќе исфрлат јас мислам или манекенот или Александра.
Најсмешни ми беа Тони и Кнез кога зборуваа кинески :pos::pos:

Z

Zoza

Гостин
луге јас незнам за вас ама мене синока ми беа толку ГЛУПИ И ПРОСТИ Андреј и екипата кога го имитираа Марко како зборел и како одредувал кој да иде на островот....а и овие па бојана и никола толку покушават да се направат примерни кај бе они се бакнувале немало врска бог да чува...многу ми се антипатични цело племе ми се бљак...денес за жал мислам дека балерината ке си оде...а сакам знаете кој веке....

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
За жал мислам дека балетанот ќе лета вечер. Ја би он да остане. Оној тикварон да си иде - Андреј. Па нека го имитира Марко таму да го видам. КИКНАТ. Ма не само он, почна цело племе да ми станува антипатично. Само јадат гомна како они се подобри, како они се добрите ликови а Баханди лошите, како Баханди нив ги мразеле... ајт бркајте работа.

O

Orion.

Гостин
Незнам како може да ви се антипатични Касуко кога се преполни со позитивна енергија, цело време се смеат, се зезат..

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Незнам како може да ви се антипатични Касуко кога се преполни со позитивна енергија, цело време се смеат, се зезат..
Тие сакаат да кажат дека се за Тони, а не за тоа племе, ама нема везе.
Мене ептен ми се посимпатични тие отколку Баханди.
И демек викате дека овие оговарале, а племето на Тони не оговарало, за тоа од уста не ја извадија Александра дека ќе испаднела вечерва и што ти знам што.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
И демек викате дека овие оговарале, а племето на Тони не оговарало, за тоа од уста не ја извадија Александра дека ќе испаднела вечерва и што ти знам што.
Па за шо да праат муабет?!
Тоа е актуелното, интересното сега, они победија - имаат имунитет и онака си нагаѓаат кој ќе искочи. Тоа не е оговарање.

П.С. Баханди не ја имитира Бојана (дека била дебилна, глупа или незнам што)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
^^
Добро му кажа друже, само си прават обичен муабет за тоа кој би можел да го напушти шоуто.Додека Касуко ги имитира и ги исмејува на Баханди.А сето тоа започна да го прави копукот Андреј, а со тоа го натера и целото племе да одат по неговите глупи постапки.

P

PewDiePie

Гостин
Нема везе не е само заради Тони,гнасни се Касуко,за пенис не ги бива,досдни се и искомплексирани а и неспособни како што може да се види од борбиве,се надевам дека ќе испаднат сите до еден.

Z

Zoza

Гостин

ние шо сакаме да кажаме ти неможеш да сватиш или не сакаш да сватиш за жал...а и незнам во што ви се интересни во тоа што немат спорски дух и ниеднаш не се дале аплауз кога губат ипак се лузери...или ви се интересни кога копукот андреј имитира како некој збори...патат од тешки комплекси бе...кога си ги слушнал Баханди да зборат за глупавата Бојана или за роквата или за некој трет...е тоа што зборат за кој ке испадне нормално е.... а уште нешто не сум само за Тони...еве од Касуко денес држам срека да не си оди балерината тука за дивно чудо нека се деси друг да си иде....:helou:

--- надополнето ---

23:20ч и уште немааа ама затоа големата мала невеста по сто пати на ден е :tapp: ја претера веке аман...

--- надополнето ---

ајде си отиде и Милан еми сега???? Следен кој ке им е бидејки се “сложено“племе....ИДИОТИ....Па уште андрејко збори од моја усте никогаш нема да слушнете дека се подобри...а он неспособен 10 поени да погоди....

инаку да кажам Кнез ми иде по нерви нешто со тоа негово јас знам јас тоа јас она да идат еднаш на племенски осекам прв ке го јади стапов...

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Овој добро што си отиде,ептен некако досаден човек ич не беше интересен за гледање..Иначе незнам што им е на Сител,ретардирана телевизија,даваат глупави серии а Преживеан иде во 12 навечер жива глупост..Многу подобро беше коа идеше на А1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom