Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па нели тој е Македонац,нели ќе се пењал по дрво,ее да ти го начукам до кај што ти влага Катерино пуштање на селски начин ти се вика тоа,а сега е приметно у пизду материну,се испукале овие позади камери гарант. :tv:

Во 11 почна.

Иначе ок беше денес играта малце глупа награда али тоа е.
Глупа награда?? Мора да се заебаваш, го добија тоа што го сакаа т.е да запалат оган на најлесен начин.

денес топ игра малку ми беше криво што не победија Тони и неговото племе....некако многу ми се у филм овие Андреј Никола Бојана бла бла....Тони наш их зашто само не ме чуди одлуката на Андреј или чија и да е била он и Катерина заедно за време на играта ахааха....Катерина ептен ми стана срцка а и после изјавата дека сака Тони да биде водич на група уште помила ми стана.....

за плменто Змијанац не би да коментирам...:nesvest:

^ За во обичното мислев кога реков наредното.

--- надополнето ---

Вечерва ќе си биде она обично заебанции едно друго а утре би требало борбата за имунитет.

браво за Змијановци барем на поубоо ги однесоја морето им беше чисто да ти е мерак да си пливаш во него цел ден

денешмата емисија...ТОП...браво за Баханди ептен заслужено..како ме изнервирааа овие од другото племе кога ги провоцираа они јаделе риба бла бла епа сеа да видаме шо ке јадат Баханди нели рекоа имунитет и награда....ама фаците им беа за гледане само кога изгубија овие :) Баханди добри физички спремани свака им част стварно кондиција се гледше цело време водеа...ама и наш Тони шта речи цар....иначе сте приметиле во секоја игра Тони и Катерина ги стават во пар? :)

иначе сте приметиле во секоја игра Тони и Катерина ги стават во пар? :)
Има некоја хемија :)

Интересна беше оваа епизода, играта беше малце глупа ама ај... Тони ѕверка ги тера Гоца и онаа другана да пеат „Пичка прва класа“ хаха...
Па и Кнез... „Ајде глумац, попушиш ми...“ хаха закон :)

Интересна беше оваа епизода, играта беше малце глупа ама ај... Тони ѕверка ги тера Гоца и онаа другана да пеат „Пичка прва класа“ хаха...
Тука како му ја залепи значи ... се утепав од смеење :pos::pos::pos:

ama imase i Milos dobra reprika...Joj Kneze postao si pesnik jer si veliki bolenik :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom