P
PewDiePie
Гостин
Србинка гадна е Весна,не и се сакаше да признае дека Тони беше најјак ебач таму дека беше од Македонија,гнаса стара. А ќерка и си призна :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас тоа се замислив, ама штом ја изгласаа на племенскиот совет тогаш мора да се заминала целосно од survivor.0:38 - 0:41
Јас се мислам дека оваа Весна не си отишла, плус еве на најавната шпица неа ја има во некоја игра која сеуште не ја дале на ТВ.
Па и лани ги гласаа па они одеа на друг остров.И јас тоа се замислив, ама штом ја изгласаа на племенскиот совет тогаш мора да се заминала целосно од survivor.
0:38 - 0:41
Јас се мислам дека оваа Весна не си отишла, плус еве на најавната шпица неа ја има во некоја игра која сеуште не ја дале на ТВ.
И јас тоа се замислив, ама штом ја изгласаа на племенскиот совет тогаш мора да се заминала целосно од survivor.
Ја вратиле старицата бе не видовте колку беше ослабена? И си се издаде вчера во емисијата.
Да, ама лани штом ги изгласат одма одеа на другиот остров а не во емисија, па на островот. И кога одеа на островот тоа беше во средината на Survivor а не одма на почетокот.Па и лани ги гласаа па они одеа на друг остров.
Да, ама лани штом ги изгласат одма одеа на другиот остров а не во емисија, па на островот. И кога одеа на островот тоа беше во средината на Survivor а не одма на почетокот.
rokvic e glup no toa e
toni ke stigne do finale ke bide isfrlen a ke pobedi goca trzan
Ти глуп си или се правиш? Веќе е се снимено и завршено што и да се десило е завршено,од кај знаеш дека не ја ставиле и неа на некој остров,во Петокот беше последната епизода може денес ќе се види што ќе се деси со старата.
Абе глуп, знам оти е снимено и завршено.Ама нема логика да ја дават во емисија кај што ги носат изгласаните натпреварувачи, па повторно назад на островот.Тоа ми беше зборот, затоа што ако се оди на некој остров наместо да го напушти survivor ќе оди директно на него, а не во емисија.Останува да видиме утре што ќе се случи и дали Весна навистина ќе се врати назад.Ти глуп си или се правиш? Веќе е се снимено и завршено што и да се десило е завршено,од кај знаеш дека не ја ставиле и неа на некој остров,во Петокот беше последната епизода може денес ќе се види што ќе се деси со старата.
Абе глуп, знам оти е снимено и завршено.Ама нема логика да ја дават во емисија кај што ги носат изгласаните натпреварувачи, па повторно назад на островот.Тоа ми беше зборот, затоа што ако се оди на некој остров наместо да го напушти survivor ќе оди директно на него, а не во емисија.Останува да видиме утре што ќе се случи и дали Весна навистина ќе се врати назад.
Тука си во правоТака беше затоа што овој пат изгласаа две, па ако дојдеше едната ќе се знае дека другата останала, али Весна си кажа дека после откако заминала Николија дека и она се работела, така да со тоа откри се и немаше потреба да ги носат двете.
Тука си во правоЗначи утре ќе чекаме Весна да се врати повторно во survivor
![]()