Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Србинка гадна е Весна,не и се сакаше да признае дека Тони беше најјак ебач таму дека беше од Македонија,гнаса стара. А ќерка и си призна :tv:

0:38 - 0:41

Јас се мислам дека оваа Весна не си отишла, плус еве на најавната шпица неа ја има во некоја игра која сеуште не ја дале на ТВ.

Јас се мислам дека оваа Весна не си отишла, плус еве на најавната шпица неа ја има во некоја игра која сеуште не ја дале на ТВ.
И јас тоа се замислив, ама штом ја изгласаа на племенскиот совет тогаш мора да се заминала целосно од survivor.

И јас тоа се замислив, ама штом ја изгласаа на племенскиот совет тогаш мора да се заминала целосно од survivor.
Па и лани ги гласаа па они одеа на друг остров.

Не е замината затоа што кога правеа моабет со ќеркаи Весна и рече дека сите работеле после дека она она незнае (ќерка и) бидејќи заминала. Значи Весна останала бидејќи вели дека и она после работела се т.е. се навикнала.

Ја вратиле старицата бе не видовте колку беше ослабена? И си се издаде вчера во емисијата.

Ја вратиле старицата бе не видовте колку беше ослабена? И си се издаде вчера во емисијата.

Ако навистина ја вратиле којзнае какво би било лицето на натпреаврувачите кога ја виделе повторно...
"Ооооо мамица се вратила" :pos:

Па и лани ги гласаа па они одеа на друг остров.
Да, ама лани штом ги изгласат одма одеа на другиот остров а не во емисија, па на островот. И кога одеа на островот тоа беше во средината на Survivor а не одма на почетокот.

Да, ама лани штом ги изгласат одма одеа на другиот остров а не во емисија, па на островот. И кога одеа на островот тоа беше во средината на Survivor а не одма на почетокот.

Ти глуп си или се правиш? Веќе е се снимено и завршено што и да се десило е завршено,од кај знаеш дека не ја ставиле и неа на некој остров,во Петокот беше последната епизода може денес ќе се види што ќе се деси со старата.

Ај ке може ли бар една страна да не се спомнува името на победникот или да се стави во спојлери,пошто ако читаме вака на интернет странициве не би било интересно за гледање,и оставете гласини ова она.Ке видеме на телевизија што како било.

Ти глуп си или се правиш? Веќе е се снимено и завршено што и да се десило е завршено,од кај знаеш дека не ја ставиле и неа на некој остров,во Петокот беше последната епизода може денес ќе се види што ќе се деси со старата.

Tек утре ке видиме,денеска во терминот на Survivor има Невозможна мисија.

Абе глуп, знам оти е снимено и завршено.Ама нема логика да ја дават во емисија кај што ги носат изгласаните натпреварувачи, па повторно назад на островот.Тоа ми беше зборот, затоа што ако се оди на некој остров наместо да го напушти survivor ќе оди директно на него, а не во емисија.Останува да видиме утре што ќе се случи и дали Весна навистина ќе се врати назад.

Абе глуп, знам оти е снимено и завршено.Ама нема логика да ја дават во емисија кај што ги носат изгласаните натпреварувачи, па повторно назад на островот.Тоа ми беше зборот, затоа што ако се оди на некој остров наместо да го напушти survivor ќе оди директно на него, а не во емисија.Останува да видиме утре што ќе се случи и дали Весна навистина ќе се врати назад.

Така беше затоа што овој пат изгласаа две, па ако дојдеше едната ќе се знае дека другата останала, али Весна си кажа дека после откако заминала Николија дека и она се работела, така да со тоа откри се и немаше потреба да ги носат двете.

Така беше затоа што овој пат изгласаа две, па ако дојдеше едната ќе се знае дека другата останала, али Весна си кажа дека после откако заминала Николија дека и она се работела, така да со тоа откри се и немаше потреба да ги носат двете.
Тука си во право :) Значи утре ќе чекаме Весна да се врати повторно во survivor :)

Тука си во право :) Значи утре ќе чекаме Весна да се врати повторно во survivor :)

аман заман неможам да ја смислам...уште па по изјавата ма где Тони физички спреман нема везе ( од некнашната емисија де) сеа не сакам да ја видам...мразам такви луге кои се во околина дека најмалку припагат а најмногу одмагат па сите други ги омалаважува....:angry3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom