- Член од
- 26 октомври 2009
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 33
Surviver VIP 6 епизода Сите видеа:има ли страна кај што го има Survivor го испуштив
http://mesto.com.mk/search_result.php?query=survivor+vip+6-ta+epizoda&type=videos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Surviver VIP 6 епизода Сите видеа:има ли страна кај што го има Survivor го испуштив
Глупа награда?? Мора да се заебаваш, го добија тоа што го сакаа т.е да запалат оган на најлесен начин.Во 11 почна.
Иначе ок беше денес играта малце глупа награда али тоа е.
Глупа награда?? Мора да се заебаваш, го добија тоа што го сакаа т.е да запалат оган на најлесен начин.
Не дека беше нешто посебно, но научија важно нешто кое ќе им треба за понатаму во survivorМене ми е глупа.
Кога ја гледам оваа Катарина ми доаѓа да се пријавам за наредниот Survivor.
Има некоја хемијаиначе сте приметиле во секоја игра Тони и Катерина ги стават во пар?![]()
Тука како му ја залепи значи ... се утепав од смеењеИма некоја хемија
Интересна беше оваа епизода, играта беше малце глупа ама ај... Тони ѕверка ги тера Гоца и онаа другана да пеат „Пичка прва класа“ хаха...
Па и Кнез... „Ајде глумац, попушиш ми...“ хаха закон![]()
Има некоја хемија
Интересна беше оваа епизода, играта беше малце глупа ама ај... Тони ѕверка ги тера Гоца и онаа другана да пеат „Пичка прва класа“ хаха...
Па и Кнез... „Ајде глумац, попушиш ми...“ хаха закон![]()