Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш ми е мило шо го најде Бојана тајниот имунитет за инат на тој сељакот водач. Он мислеше дека ако он им наредува на сите, а и овие глупавите па уште го слушаат, така е и во другото племе. Ама не е. Во Баханди освен Тони (оти е наш) и тој глумецот, другите ми се за никаде, (добро сеа, Катарина е најубава во шоуто, она мора да се поштуе), насочени исклучиво на играта мислиш не смеат ништо друго да прават. Од другово племе, освен Билјана (а неа мислам ќе ја исфрлат) или како се вика, сите се позитивни, цело време се зафркаваат и не ги погодува многу многу тоа што изгубиле во играта. Заради тоа јас сум за нив! Од другово, Кнез, Гоца и водачот се напорни ептен! Го прават заморно цело шоу! Не би ми пречело воопшто да не ги викнале.

Ај ај,а другиве ги погоди во срце што еднаш изгубија па болни легнаа. :tapp: Глупости на квадрат постов ако нема зезанции во Баханди во Касуко има со оној дебилон Андреј,Роквич сељачиштено или ќутливоно педерче Милан. Жените не ни заслужуваат коментар само таа Бојана е асално путе останатине две,траги-комендија.

Смешно беше вчера кога Кнез рече пајакот се враќа дома! И оној Милош му вика абе пајакот не е Леси па да се враќа дома!?! хахаахаа Иако се малку дебилни и неспособни двајцата ама за јадење говна и зезанции први се,го утнале шоуто малце. :tv:

Се супер само зарем не требаше вечерва да биде гласањето?

Инаку се гледа дека весна од математика врска нема, затоа и станала пеачка, а и си призна дека само за броење паре знае.

Инаку од кај Тони помалку Кнез ме нервирапа и од почеток, уствари од секогаш ме нервирал а тука само го потврдува моето мислење за него. Многу ми е напорен како он се знае. Тони и Милош најкул, а од девојките катето али јелена не би и опростил. Добра задница има. А Гоца премногу ми изгледа уфилмана со ова и мислам дека моментално она најозбилно ја сватила играва (барем јавно).

Од другото племе за сега некако ме нервираат скоро сите освен Биљана иако никој не ја прифаќа мисал мдека е нејреална и најсвоја.

Али мама и ќерка се врвот во шоуво. Мамаааааааа, глааадна саммм. :pos2::pos2::pos2: и да е трагедијата поголема отиднаа во џунглата без мачета :tapp::tapp:. И најјакото е што и беше на Николија најмногу криво за шампонот :pos2::pos2:и цигарите а не за јадењето... Дефинитивно размазено детиште. А и лицено лом и е од бубулици, ах што прави пудрата и козметиката.

Тоа ти е сите без пудра се никакви коа ќе стаат две туби и подлога се стакло, а сега на островот без ништо ко гробишта бутел се, сем Бојана рака на срце не ја знам со шминка али без шминка ми е супер, ова другото е што да ти прераскажувам работава, Катарина никој не ја гледа у фаца нормално коа цицките и се 5 минути пред неа, на крај краева кој го интересира фацата покрај таква предница.
Децава мои го гледаат Срвајверов, син ми бил Тони Зен а ќерка ми Бојана, па се вие видете :))))))
Воглавно интересно... арно ама не би било толку интересно ако улетано не ги даваат Весна и Николија (крај) незнам повеќе што да кажам, целосно објаснување зошто не треба да ги лигавите вашите деца, и пази и совет на мајкава, ма не брини ја сам се смирила након 35те.....
Инаку местото е гром, плажите, шумата лудница, ананаси, кокоси, банани... рај, место каде што сеуште не стигнала човековата рака да остави лузна.

Абе што пенис ги оставате глупостиве кога не се ни цели епизоди туку скратени видеа од по 2-3 мин ?
Оставете ги цели епизоди ако има некој што не ги гледал,еве ја на пример ако испуштам епизода ја гледам на Ју туб на Mix2010 Каналот негов тој ги става.

Абе што пенис ги оставате глупостиве кога не се ни цели епизоди туку скратени видеа од по 2-3 мин ?
Оставете ги цели епизоди ако има некој што не ги гледал,еве ја на пример ако испуштам епизода ја гледам на Ју туб на Mix2010 Каналот негов тој ги става.

мислиш mixbox2010 он има и mixbox011 јутјуб канал ама таму нема многу емисии сигурно тој ќе го активира после нова година

Еве го каналот на mixbox2010. Алал да му е на дечкото, ги става целите епизоди. http://www.youtube.com/user/mixbox2010?blend=1&ob=4

има и други емисии таму ја имаа онаа емисија која иде на Б92 Инсајдер и има една епизода за навивачите во Србија на Партизан,Црвена звезда и др
гледајте ја

него доста оф топици

денеска е петок и ќе се исфрла еден од едно племе друг од друго (најверојатно) кој би сакале вие да биде исфрлен?

Не бе,само од Касуко ќе се исфрли еден,не за џабе добија имунитет Баханди.

Да на миксбокс2010 мислам :)

хахах а кога играа на таа песната ,,ритам око'' му викаат на Тони ајде и ти и овој им вика ке ме тепаат у маало после :D

какви будали испаднаа овие од Survivor ,да и дадеш на стара жена да решав маматематика бог да чуа Весна не решавала математика уште од средно

а наградата не и беше којзнае што

какви будали испаднаа овие од Survivor ,да и дадеш на стара жена да решав маматематика бог да чуа Весна не решавала математика уште од средно

а наградата не и беше којзнае што

Намерно беше да не освои ништо,плус малку беше времето...
Добра беше,бар за Николија,пукна од мака за шампонот.:icon_lol:

Абе ајде се избрука и старата...

Него чудно вака сега го даваат еден тамошен ден у две епизоди, си направиле математика да им се фатат исто епизоди како ланскиот и прехланскиот, не се тие ко Змијанац :pos:

ех да е срека па да си оди Андреј денес уфф како ме нервира идиот голем :tapp: а и овој сељакот Роквич или како е....најглупа изјава му беше дека прави пеачи пеат народно демек имат дарба глас некоја вибрација или како кажа а тие што тоа го немале пееле останата музика...добро му кажа Бојана дека и се бљува од народнаци :vozbud:

мило ми е што Бојана го најде имунитетот или како шо вика сељакот Никола---идентитетот :tapp:

Може некој да го најде клипчето каде што машкиве пејат Због једне дивне црне жене,и тоа баш кога излегуваше сонцето :)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom