Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Вечер очекувам по мое да испадне Един, така ми стои, останува да видиме.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
ЕПА ЧАО !!

П.С. Видете Катарина што искоментирала на survivor.rs (Вистинската можеби?!)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
пукаше незивесност за последниот глас со преводот :pos: :tapp:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Сеа гледав и искрено тешко некој да ме изнервира посебно некој што го глеам на телевизија а и не ни го знам али ова Единов абе како ме изнервирал ко никој до сеа!Дволично створење издава кај гоца за тајниот имунитет а до вчера ја пљукаше и се најлошо а сеа виде во опасност е и гзето да го полиже...Убаво си рече мајсторот ко су ови људи?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.584
Поени од реакции
87.914
Абе море не туку пишите пред време, чекате на сител да оди после пишувајте :)
Толку сте загрозени што гледате на фокс и овде сега раскажувате. Ај не гледам вечер :) :) :)

Тони и Катерина во финале ќе одат гледав на филипинска телевизија :) :) :)
сиииигууурноооо

НЕ ЗЕЗАЈ :)

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Абе овај Един глуп е, се прави глуп или само тренира?:icon_lol:
Тони не заслужил да ојт во обединување, кој идиотизам -.-

Z

Zoza

Гостин
ima edna pogovorka veli:koj kopa jama-sam vlaga vo nea :pos2: Epa Edine :helou: idi zali se za fer ne fer i za taktiki edna Goca te spusti na zemja samo kako go zaeba covece....otide da istrca da kaze deka bojana nema tajni samo da se spasi ama ne mu uspea...Aleksandra koja faca ja imase preku cel plemenski zamalku da puknese....sea na Andrej ke mu bide jasno deka zamalku go izbegna crniot glas i deka go procitaa ubavo a Bojana :tapp: kolku samo tiha bese za divno cudo poseren gz so sakas uste pa go brani rokvata od prasanjeto na knez :tapp: nego ljuge ovoj Milos e car osven dva zbora poveke ne mu dozvoli na edin :pos2::pos2::pos2: Toni ubavo mu ja zatna a po moe mislenje jas mislam deka Bojana i Nikola ke pocnat da se vrtat nakaj Bahandi bidejki denes bese jasno oti Goca dobila informacija deka Bojana nema tajni zar ne sum vo pravo?

I na kraj Toni ama dobra faca napravi koga go napisal Edin :pos2::pos2::pos2:

Z

Zoza

Гостин
Уште Андреј да летне :helou:, и на раат ќе глеам Survivor :)

inako ne go podnesuvam Andrej ama sepak prednost bi i dala na Aleksandra mnogu mi e ruzna odvratna a i nekako mnogu pametna se pravi samo neznam denes kaj i bese glasceto

Dali na nekoj mu bese jasno sto mu znacese na Nikola toa pleme pod navodnici so racite sto napravi deka odlucilo za Jelena da se glasa hop hop ili kako kaza...dali rokvata so malata intelegencija svati deka kasukovci ne im se pravi prijateli na nego i Bojana?

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Сеа гледав и искрено тешко некој да ме изнервира посебно некој што го глеам на телевизија а и не ни го знам али ова Единов абе како ме изнервирал ко никој до сеа!Дволично створење издава кај гоца за тајниот имунитет а до вчера ја пљукаше и се најлошо а сеа виде во опасност е и гзето да го полиже...Убаво си рече мајсторот ко су ови људи?
Абе види и јас сум за Баханди т.е. бев, пошто сега се обедините нели,ама уште навивам нормално за нив, посебно за Тони (пошто наше дете нели), ама Гоца е пет пати подволична од Един. Игра игри кои не ги игра никој друг. На почеток ако ти текнува рече "јас да играм да правам сплетки.. Никогаш". Един знаеше повеќе финти од останативе затоа што гледал се што може да се гледа од американските преживени :) но сепак не е дволичен. Тој и кога ојдоја Марко и Гоца таму му кажа дека ќе испаднат и Гоца напрај од тоа голема работа, а кога таа му рече сега, типов си го прифати најспортски и баш пред сите рече ОК тоа е игра нема проблем. И на крај сега сите рекоја дека е супер чоече, ама заради дел од играта тој лета, а вие овде го плукате :) смешно :)
Не сваќај сериозно се... just enjoy in the show :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
ima edna pogovorka veli:koj kopa jama-sam vlaga vo nea :pos2: Epa Edine :helou: idi zali se za fer ne fer i za taktiki edna Goca te spusti na zemja samo kako go zaeba covece....otide da istrca da kaze deka bojana nema tajni samo da se spasi ama ne mu uspea...Aleksandra koja faca ja imase preku cel plemenski zamalku da puknese....sea na Andrej ke mu bide jasno deka zamalku go izbegna crniot glas i deka go procitaa ubavo a Bojana :tapp: kolku samo tiha bese za divno cudo poseren gz so sakas uste pa go brani rokvata od prasanjeto na knez :tapp: nego ljuge ovoj Milos e car osven dva zbora poveke ne mu dozvoli na edin :pos2::pos2::pos2: Toni ubavo mu ja zatna a po moe mislenje jas mislam deka Bojana i Nikola ke pocnat da se vrtat nakaj Bahandi bidejki denes bese jasno oti Goca dobila informacija deka Bojana nema tajni zar ne sum vo pravo?

I na kraj Toni ama dobra faca napravi koga go napisal Edin :pos2::pos2::pos2:

Зоза гледаме Преживеан и гледаме што се дешава немора да се мачиш и да ги пишуваш истите работи..Те читам цело време и ми се здосади веќе..

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Абе види и јас сум за Баханди т.е. бев, пошто сега се обедините нели,ама уште навивам нормално за нив, посебно за Тони (пошто наше дете нели), ама Гоца е пет пати подволична од Един. Игра игри кои не ги игра никој друг. На почеток ако ти текнува рече "јас да играм да правам сплетки.. Никогаш". Един знаеше повеќе финти од останативе затоа што гледал се што може да се гледа од американските преживени :) но сепак не е дволичен. Тој и кога ојдоја Марко и Гоца таму му кажа дека ќе испаднат и Гоца напрај од тоа голема работа, а кога таа му рече сега, типов си го прифати најспортски и баш пред сите рече ОК тоа е игра нема проблем. И на крај сега сите рекоја дека е супер чоече, ама заради дел од играта тој лета, а вие овде го плукате :) смешно :)
Не сваќај сериозно се... just enjoy in the show :)
Убаво што си за Баханди, јас не навивам ни заБаханди ни за Касуко.Кај е Тони таму сум и јас, како што рече наше дете...За гоца не коментирам зошто и го знам карактерот каков и е.Ама верувам и убеден сум дека ќе се држи до својте ставови и ако е во опасност а веќе беше не лижеше гз на никој а не овој издава и после пред камера вика дека добил нешто од Гоца му ветила, самиот кажа и на племенскиот дека очекувал да му дадат црн глас од коа се дозна дека ке има а ако не знаел демек бил глуп!Па и ова ако не го знаеше(а не го знеше) е глуп по се изгледа...И да биде Гоца и било кој друг оваков нема да го сакам многу мразам такви личности!И неможе да не сваќам сериозно кога ова не го прај само во игра неможе во игра да е еден а во реален живот друг...Во игра се гледа твојот карактер оној вистинскиот тогаш премногу еуфорија, напнатост и избувнуваш лесно па ќе се види кој си и што си..А тоа дека уживам си уживам во шоуто немај гајле :)

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
P

PewDiePie

Гостин
Во финале се знае се гледа веќе дека ќе биде Тони и Катерина против андреј одвратното копиле и лицемерната курва гоца

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom