Абе море не туку пишите пред време, чекате на сител да оди после пишувајте
Толку сте загрозени што гледате на фокс и овде сега раскажувате. Ај не гледам вечер
Тони и Катерина во финале ќе одат гледав на филипинска телевизија
сиииигууурноооо
Уште Андреј да летне :helou:, и на раат ќе глеам Survivor
Абе види и јас сум за Баханди т.е. бев, пошто сега се обедините нели,ама уште навивам нормално за нив, посебно за Тони (пошто наше дете нели), ама Гоца е пет пати подволична од Един. Игра игри кои не ги игра никој друг. На почеток ако ти текнува рече "јас да играм да правам сплетки.. Никогаш". Един знаеше повеќе финти од останативе затоа што гледал се што може да се гледа од американските преживени но сепак не е дволичен. Тој и кога ојдоја Марко и Гоца таму му кажа дека ќе испаднат и Гоца напрај од тоа голема работа, а кога таа му рече сега, типов си го прифати најспортски и баш пред сите рече ОК тоа е игра нема проблем. И на крај сега сите рекоја дека е супер чоече, ама заради дел од играта тој лета, а вие овде го плукате смешноСеа гледав и искрено тешко некој да ме изнервира посебно некој што го глеам на телевизија а и не ни го знам али ова Единов абе како ме изнервирал ко никој до сеа!Дволично створење издава кај гоца за тајниот имунитет а до вчера ја пљукаше и се најлошо а сеа виде во опасност е и гзето да го полиже...Убаво си рече мајсторот ко су ови људи?
ima edna pogovorka veli:koj kopa jama-sam vlaga vo nea :pos2: Epa Edine :helou: idi zali se za fer ne fer i za taktiki edna Goca te spusti na zemja samo kako go zaeba covece....otide da istrca da kaze deka bojana nema tajni samo da se spasi ama ne mu uspea...Aleksandra koja faca ja imase preku cel plemenski zamalku da puknese....sea na Andrej ke mu bide jasno deka zamalku go izbegna crniot glas i deka go procitaa ubavo a Bojana kolku samo tiha bese za divno cudo poseren gz so sakas uste pa go brani rokvata od prasanjeto na knez nego ljuge ovoj Milos e car osven dva zbora poveke ne mu dozvoli na edin :pos2::pos2::pos2: Toni ubavo mu ja zatna a po moe mislenje jas mislam deka Bojana i Nikola ke pocnat da se vrtat nakaj Bahandi bidejki denes bese jasno oti Goca dobila informacija deka Bojana nema tajni zar ne sum vo pravo?
I na kraj Toni ama dobra faca napravi koga go napisal Edin :pos2::pos2::pos2:
Убаво што си за Баханди, јас не навивам ни заБаханди ни за Касуко.Кај е Тони таму сум и јас, како што рече наше дете...За гоца не коментирам зошто и го знам карактерот каков и е.Ама верувам и убеден сум дека ќе се држи до својте ставови и ако е во опасност а веќе беше не лижеше гз на никој а не овој издава и после пред камера вика дека добил нешто од Гоца му ветила, самиот кажа и на племенскиот дека очекувал да му дадат црн глас од коа се дозна дека ке има а ако не знаел демек бил глуп!Па и ова ако не го знаеше(а не го знеше) е глуп по се изгледа...И да биде Гоца и било кој друг оваков нема да го сакам многу мразам такви личности!И неможе да не сваќам сериозно кога ова не го прај само во игра неможе во игра да е еден а во реален живот друг...Во игра се гледа твојот карактер оној вистинскиот тогаш премногу еуфорија, напнатост и избувнуваш лесно па ќе се види кој си и што си..А тоа дека уживам си уживам во шоуто немај гајлеАбе види и јас сум за Баханди т.е. бев, пошто сега се обедините нели,ама уште навивам нормално за нив, посебно за Тони (пошто наше дете нели), ама Гоца е пет пати подволична од Един. Игра игри кои не ги игра никој друг. На почеток ако ти текнува рече "јас да играм да правам сплетки.. Никогаш". Един знаеше повеќе финти од останативе затоа што гледал се што може да се гледа од американските преживени но сепак не е дволичен. Тој и кога ојдоја Марко и Гоца таму му кажа дека ќе испаднат и Гоца напрај од тоа голема работа, а кога таа му рече сега, типов си го прифати најспортски и баш пред сите рече ОК тоа е игра нема проблем. И на крај сега сите рекоја дека е супер чоече, ама заради дел од играта тој лета, а вие овде го плукате смешно
Не сваќај сериозно се... just enjoy in the show