Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Леле утре ќе е многу интересно, затоа што знае дека е загрозен и ќе го извади имунитетот. Тогаш ќе бидат прво запрепастени сите останати, а после кога ќе му кажат дека не е вистински Кнез ќе остане со поткасан јазик. Значи сите ќе бидат .... :)

Во секој случај вервам дека ќе е најинтересната епизода досега, а можеби и во цела серија

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Кнез маме еба на тоа островот таму... Ни суза зелена остана ни ништо.... И пак лажен имунитет најде човекот, ебати среќата.

А Тони имал мирна и позитивна енергија а? хм хм хмммм

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Немора да значи, можно е да знае дека е тоа лажен имунитет. Како и да е мислам дека сепак Кнез ке биде тој што ке испадне, иако и да е лажен имунитет може паметно да изигра за да не го избацат, сепак ке видиме утре кој стварно ке испадне.
Ако знае дека е лажен, тогаш ќе кажеше дека го нашол и ќе ги стави во дилеми во врска со гласањето.А сега со ваквиот потег едноставно си означи крај и самиот тој :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Леле еј 90% од шоуво е зборењето на Гоца. Па дај нека затне малце.

Тони најзакон од сите, ама многу ќути. Секоја му чест, сите го сакаат.

И не разбрав, зошто Един направил лажен имунитет? Кнез душава кога се распеа, си вика нема да отпаднам, али ќе го јаде.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Колку само Кнез филозофски му пристапи на барањето на имунитетот и на крај ко го најде мислиш Америка ја открил. Многу лесни се трагиве за имунитет сите што беа таму го најдоа. Која епизода ќе биде утре гарант ќе падне тешко смеење.

И респект за изјавата на Кача за Тони

Z

Zoza

Гостин
jas mislam deka utre posle proglasuvanjeto na sledniot isfrlen od Survivor ke ima nesto kako zabava kade ke se oznaci ojedinjenje i novo ime na pleme...a posle toa ke ima borba vo tajnoto kralstvo za da pobednikot im se pridruzi na ostanatite...barem taka bese minata godina koga Nikola se vrati toa se sluci bas na sred zurka i site bea sokirani...kolku sakam da se vrati marko leleee ima andrej edin mafija da pozelenat....a uste nesto goca znae kako e situacijata vo kasuko taka da koga ke dojde do zaednica ona ubavo ke znae na koj da skroji kapa....samo nezaboravejte bojana ima taen imunitet toa ke go kosti nekomu od bahandi...

T

Tetro

Гостин
Колку ли е само убеден Кнез дека не му можат ништо, ама кога би знаел дека тоа е лажен имунитет ќе се изнервира многу.
Имунитетот е способност на организмот да ги препознае туѓите тела кои го загрозуваат и да се заштити од нив.
Под туѓи тела кои штетно делуваат на нашиот организам ги вбројуваме разните бактерии, вируси и паразити.
Имунолошкиот состав има улога да ги препознае, неутрализира, уништи и одстрани истите во процес кој се вика имунолошка реакција.
Имунитетот функционира како механизам чија улога е воспоставување на бариера кон напаѓачите на организмот.
Може да биде вроден или стекнат, активен или пасивен.

Здравата исхрана е безболен начин да се зајакне исцрпениот имунитет и да се подобри способноста на телото да се бори против инфекциите.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.023
Поени од реакции
644
Женските ќе го штителе Тони ( како само му имаат фрлено мерак :))... Како и да е Тони пријатно ме изненадува, дечкото реално е најсилен од сите таму, ако сака може да ја смува која било девојка на островот, сепак не се плетка во такви работи, си гледа своја работа и не влегува во шеми кој како да исфрлат.... Мислам подобар преставник од Македонија во вакви реални шоуа, сме немале ниту ќе имаме во иднина..

П.С како само не ја рецна Гоца, " Знам за кого ќе гласам"!.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
jas mislam deka utre posle proglasuvanjeto na sledniot isfrlen od Survivor ke ima nesto kako zabava kade ke se oznaci ojedinjenje i novo ime na pleme...a posle toa ke ima borba vo tajnoto kralstvo za da pobednikot im se pridruzi na ostanatite...barem taka bese minata godina koga Nikola se vrati toa se sluci bas na sred zurka i site bea sokirani...kolku sakam da se vrati marko leleee ima andrej edin mafija da pozelenat....a uste nesto goca znae kako e situacijata vo kasuko taka da koga ke dojde do zaednica ona ubavo ke znae na koj da skroji kapa....samo nezaboravejte bojana ima taen imunitet toa ke go kosti nekomu od bahandi...
Тајниот имунитет на Бојана ќе важи до соединувањето,после не важи.Инаку нема да биде никој шокиран ако некој се врати зашто сигурно и тие го гледале прошлиот серијал па знаат што и како се случува.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Вчерашната епизода не ја гледав пошто ке се нервирав гледајки ги Касуко како јадаат од прекрасната им награда.
Ама дојде и овој ден за кој сум повеке од сигурна дека Кнез е фаворит за испагање.
Јебеш га нема кој да им прави јадење после :(

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.351
Вчерашната епизода не ја гледав пошто ке се нервирав гледајки ги Касуко како јадаат од прекрасната им награда.
Ама дојде и овој ден за кој сум повеке од сигурна дека Кнез е фаворит за испагање.
Јебеш га нема кој да им прави јадење после :(

Абе ептен треба искусен да си ориз да сфариш, керка ми да им ја пуштам ќе им напраи... добри се, нив им требаат издржливи не ко завчера тони на грб уште да ги носеше, баш ко рекламана за сникерс, ју ар плеинг лајк мај гремма... :)

Ама има крш да биде коа ке се соединат, има да фрчат искри, ке биде уште поинтересно Андреј јес да е тиква ама какви филмови се си праи, има да биде блесво.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Многу беше нефер што ги сменија водачите,само за да ги ослабат Баханди и Марко да се исфрли,зошто немаа шанса лузерите Касуко да победат.
Да останеа Тони и Марко заедно сега ке беа соединети во една група и ке беа 6 на 4 за Баханди.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Абе ептен треба искусен да си ориз да сфариш, керка ми да им ја пуштам ќе им напраи... добри се, нив им требаат издржливи не ко завчера тони на грб уште да ги носеше, баш ко рекламана за сникерс, ју ар плеинг лајк мај гремма... :)

Ама има крш да биде коа ке се соединат, има да фрчат искри, ке биде уште поинтересно Андреј јес да е тиква ама какви филмови се си праи, има да биде блесво.
Абе остај сеа,Кнез го прави најдобро :pipi:
Тој се знае.
За Тони,тој е психички подготвен а не е ко шмизлава Николија што се жалеше дека немало креми и шампони.
Јас сакам тој да победи(ама знаејки ги овие шоуа Македонец да победи нема теоретски шанси.)или Катарина.
Соединувањето со сета душа го чекам...
И не ми е јасно нешто...Што игра има Новото Кралство?дали и тие ке се вракаат на соединувањето или ке се борат против нив.?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ова се Кнез можеше да биде одлично доколку им го покажеше имунитетот ќе им беше страв да гласаат против него ама тој сака да скрие што е нормално он не знае дека е лажен имунитетот..од кога изгубија Баханди одма почнаа кој ќе го исфрламе арно им кажа Тони ја си знам за кого ќе гласам се знае а и мислам дека ќе го освои он имунитетот бидејќи е најак во племето а сега ги направија Касуко појаки од нив со тоа што го исфрлија Марко едино Тони е силен другиве..

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Ова се Кнез можеше да биде одлично доколку им го покажеше имунитетот ќе им беше страв да гласаат против него ама тој сака да скрие што е нормално он не знае дека е лажен имунитетот..од кога изгубија Баханди одма почнаа кој ќе го исфрламе арно им кажа Тони ја си знам за кого ќе гласам се знае а и мислам дека ќе го освои он имунитетот бидејќи е најак во племето а сега ги направија Касуко појаки од нив со тоа што го исфрлија Марко едино Тони е силен другиве..
Со оглед на тоа што Кнез дојде со намуртена фаца сигурно веќе му кажале дека тоа е лажен имунитет,а и да имаше имунитет тие сепак планираат да му дадат црниот глас со што тој не може да гласа и ќе биде 5:0 и во вториот круг тој ќе нема имунитет секако лета,евентуално Тони да го спасеше да глас за некој друг.
Инаку неофициално кружат гласини дека Андреј,Тони и Катарина се финалистите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom