Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Убаво што Катерина вака не освежува дури и сликаркана се соблече ама време е Јелена и Бојана да не просветлат малце со своите атрибути. :(
Борбава се гледаше дека е наместена ама ај нека им биде. Вечер Кнез како ќе се изгори со лажниот имунитет. :kesa:

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Вечер Кнез како ќе се изгори со лажниот имунитет. :kesa:
Леле ќе се смееме :)
Ви текнува на минатата борба за имунитет, играта што беше како за воени препреки... Тони коа викавме, види го ѕвер...
Во таа борба Баханди изгуби а не победи. Марко беше избацен нели... а не член на Касуко...

Идиотска продукција.... Леле кој ќе ги слуша вечер Андреј и Александра како они биле јаки, како они победиле... па имунитет па ово па оно... амаааааан

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
Абе луѓе утре вечер е исфрлувањето :D Денес е малата борба :)

Z

Zoza

Гостин
на зулу ми кочи па несум сигурна дали убаво разбрав дека гоца сака за тони да се гласи????????????може да ми кажете како што оти ми кочи мн зулу....а сеа се виде гоца која лицомерка е кога не сака за кнез да гласи

P

PewDiePie

Гостин
на зулу ми кочи па несум сигурна дали убаво разбрав дека гоца сака за тони да се гласи????????????може да ми кажете како што оти ми кочи мн зулу....а сеа се виде гоца која лицомерка е кога не сака за кнез да гласи
Гоца сака за Кнез да гласа и го прашуваше Тони дали и тој би гласал за него ? Тони и го чукна и и рече "Знам јас за кого ќе гласам" :tv:
Да и ебам матер лицемерна.

Јелена и Катерина викаат мора да го штитиме Тони до крај и сакаат тој да победи. :vozbud:
На Катерина и се допаѓала енергијата на Тони,ех да беше само тоа. :tv:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Oва што Кнез го најде е лажен имунитет така ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да да лажен е,конечно Един напрај нешто паметно,хахах како само ќе реагира Кнез,пустиот си лежи смирен.А Кача колку фер играч,рече ако треба ќе се бориме со машшки но ќе се држиме а си нас ќе го заштитиме Тони,кој ќе биде прв на Мета по обединувањето.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.854
Поени од реакции
8.247
Да да лажен е,конечно Един напрај нешто паметно,хахах како само ќе реагира Кнез,пустиот си лежи смирен.А Кача колку фер играч,рече ако треба ќе се бориме со машшки но ќе се држиме а си нас ќе го заштитиме Тони,кој ќе биде прв на Мета по обединувањето.
Кнез одма кога дојде помисли дека е лажен имунитетот пошо свати дека имуниитетот не е ланче/огрлица туку мал човечуљак:vozbud: а и целиот беше здрвен некако тужен

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Колку ли е само убеден Кнез дека не му можат ништо, ама кога би знаел дека тоа е лажен имунитет ќе се изнервира многу.

Z

Zoza

Гостин
Гоца сака за Кнез да гласа и го прашуваше Тони дали и тој би гласал за него ? Тони и го чукна и и рече "Знам јас за кого ќе гласам" :tv:
Да и ебам матер лицемерна.

Јелена и Катерина викаат мора да го штитиме Тони до крај и сакаат тој да победи. :vozbud:
На Катерина и се допаѓала енергијата на Тони,ех да беше само тоа. :tv:

fala jas imav problem so zulu zatoa ne ja razbrav ubavo...svaka i cast na Katerina epten e ok cura i ne e dvolicna a trzan se gleda deka e dobra licomerka.....koga ke dojde do ujedinuvanje jas ne se plasam za Toni oti on si e sposoben dovolno da si pobeduva vo licni imuniteti i da si zastiti gz...a cim Knez go nasol lazniot ke ima seir utre....ai kako se nerviram sto nemozev ubavo da gledam denes survuvor radi tie drugive gluposti po tv da ne napomenuvam koi

М

Мартин`

Гостин
Кнез е глуп што не кажа одма кога стигна на островот дека го добил, вака кога ќе проба да го искористи ќе му кажат дека е лажен и сите ќе гласаат против него. Инаку не верувам дека дозна дека е лажен, онака не му беше добро не за тоа :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.166
Поени од реакции
25.321
Колку ли е само убеден Кнез дека не му можат ништо, ама кога би знаел дека тоа е лажен имунитет ќе се изнервира многу.
Немора да значи, можно е да знае дека е тоа лажен имунитет. Како и да е мислам дека сепак Кнез ке биде тој што ке испадне, иако и да е лажен имунитет може паметно да изигра за да не го избацат, сепак ке видиме утре кој стварно ке испадне.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom