кога овој се соблекол гол ја не го приметив и тоа пред камера си го прчелАма и овој не е нормален...
кога овој се соблекол гол ја не го приметив и тоа пред камера си го прчелАма и овој не е нормален...
Леле ќе се смеемеВечер Кнез како ќе се изгори со лажниот имунитет. :kesa:
Првиот пат ја покажа едната, вчера двете .. што е следно :tv:
Гоца сака за Кнез да гласа и го прашуваше Тони дали и тој би гласал за него ? Тони и го чукна и и рече "Знам јас за кого ќе гласам" :tv:на зулу ми кочи па несум сигурна дали убаво разбрав дека гоца сака за тони да се гласи????????????може да ми кажете како што оти ми кочи мн зулу....а сеа се виде гоца која лицомерка е кога не сака за кнез да гласи
да..Oва што Кнез го најде е лажен имунитет така ?
Кнез одма кога дојде помисли дека е лажен имунитетот пошо свати дека имуниитетот не е ланче/огрлица туку мал човечуљак а и целиот беше здрвен некако туженДа да лажен е,конечно Един напрај нешто паметно,хахах како само ќе реагира Кнез,пустиот си лежи смирен.А Кача колку фер играч,рече ако треба ќе се бориме со машшки но ќе се држиме а си нас ќе го заштитиме Тони,кој ќе биде прв на Мета по обединувањето.
Гоца сака за Кнез да гласа и го прашуваше Тони дали и тој би гласал за него ? Тони и го чукна и и рече "Знам јас за кого ќе гласам" :tv:
Да и ебам матер лицемерна.
Јелена и Катерина викаат мора да го штитиме Тони до крај и сакаат тој да победи.
На Катерина и се допаѓала енергијата на Тони,ех да беше само тоа. :tv:
Немора да значи, можно е да знае дека е тоа лажен имунитет. Како и да е мислам дека сепак Кнез ке биде тој што ке испадне, иако и да е лажен имунитет може паметно да изигра за да не го избацат, сепак ке видиме утре кој стварно ке испадне.Колку ли е само убеден Кнез дека не му можат ништо, ама кога би знаел дека тоа е лажен имунитет ќе се изнервира многу.