Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се гледа дека патат од комплекс на нижа вредност овие од Касуко на чело со дегенон Андреј.

Еј значи колку ми е мака што племето на Тони не победи,жива се изедов.
Касуко за живи не ги сметам ама наградата им беше добра.Се најале :)

Вечерва е поважната битка, онаа за опстанок во Survivor.Се надевам дека сега ќе победи Баханди :)

^
Најважна е малечката невеста:vozbud:колку треба да е твојот ај ку за да гледаш ова ср... Шител се шампиони

Бахандииии браво колку ми е само мило ем драго :vozbud: што победија....а овие Касуко аууу кои арогантни фаци овој Роквич и Аднреј хахааха попиздија :vozbud: освен на првата врекичка што малку успорија потоа цело време беа во водство смешно ке беше да не победија..... Напред Бахандииии :zver:

Касуко ќе освојува награди, Баханди ќе освојува имунитет :)

Касуко ќе освојува награди, Баханди ќе освојува имунитет :)
Mислам дека и лани беше нешто слично еден подолг период. Манобо освојуваа награди а ГаДанг имунитет.

Ако продолжат вака ќе ги истребат сите до еден,ќе немаат луѓе за задачи веќе. :tv:

Ако продолжат вака ќе ги истребат сите до еден,ќе немаат луѓе за задачи веќе. :tv:

Марко еднаш си кажа дека сака да ги остави на 2 таман да ги спојат 10 ама потоа и од кај нив си отиде Николија е сеа дали му е пак 10 зацртено во глава незнам само знам дека ептен голем мерак ми се прави кога губат Роквиц Андреј мафија :vozbud:

Марко еднаш си кажа дека сака да ги остави на 2 таман да ги спојат 10 ама потоа и од кај нив си отиде Николија е сеа дали му е пак 10 зацртено во глава незнам само знам дека ептен голем мерак ми се прави кога губат Роквиц Андреј мафија :vozbud:

Ама колку не се поднесуваат едни со друго тоа е чудо некое. Секоја година двете племиња не се сакаат меѓу себе што е нормално, ама годинава меѓу познативе е посебна приказнава. Ќе биде жустро кога ќе се спојат:)

Баш ме интересира кого ќе исфрал денес,оној костурон ваљда ќе го најде "идентитетот" така да ќе им останат двете женски,редно е некое машко да си оди,а и ќе им се најде на тајниот остров.

Баш ме интересира кого ќе исфрал денес,оној костурон ваљда ќе го најде "идентитетот" така да ќе им останат двете женски,редно е некое машко да си оди,а и ќе им се најде на тајниот остров.

неможе Александра да го најде бидејки “идентитетот“ ххиххихи е кај Бојана секоја год е бил само по еден....а јас мислам дека балерината ке го исфрлат мада реално треба Един...ма само нека се исфрлат кој сака нека си оди камо срека Роквич или Адрејката да си одат ама за жал нема тоа задоволство наскоро да се случи...барем не за Роквата Бојана би му дала и идентитетот хиххи ако види дека “љубота“и е загрозена

Часот оди накај 11 и 20, а младата невеста на Сител уште си нема гајле да заврши ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom