Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Се гледа дека патат од комплекс на нижа вредност овие од Касуко на чело со дегенон Андреј.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Еј значи колку ми е мака што племето на Тони не победи,жива се изедов.
Касуко за живи не ги сметам ама наградата им беше добра.Се најале :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Вечерва е поважната битка, онаа за опстанок во Survivor.Се надевам дека сега ќе победи Баханди :)

O

Orion.

Гостин
^
Најважна е малечката невеста:vozbud:колку треба да е твојот ај ку за да гледаш ова ср... Шител се шампиони

Z

Zoza

Гостин
Бахандииии браво колку ми е само мило ем драго :vozbud: што победија....а овие Касуко аууу кои арогантни фаци овој Роквич и Аднреј хахааха попиздија :vozbud: освен на првата врекичка што малку успорија потоа цело време беа во водство смешно ке беше да не победија..... Напред Бахандииии :zver:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Касуко ќе освојува награди, Баханди ќе освојува имунитет :)

P

PewDiePie

Гостин
Ако продолжат вака ќе ги истребат сите до еден,ќе немаат луѓе за задачи веќе. :tv:

Z

Zoza

Гостин
Ако продолжат вака ќе ги истребат сите до еден,ќе немаат луѓе за задачи веќе. :tv:
Марко еднаш си кажа дека сака да ги остави на 2 таман да ги спојат 10 ама потоа и од кај нив си отиде Николија е сеа дали му е пак 10 зацртено во глава незнам само знам дека ептен голем мерак ми се прави кога губат Роквиц Андреј мафија :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Марко еднаш си кажа дека сака да ги остави на 2 таман да ги спојат 10 ама потоа и од кај нив си отиде Николија е сеа дали му е пак 10 зацртено во глава незнам само знам дека ептен голем мерак ми се прави кога губат Роквиц Андреј мафија :vozbud:
Ама колку не се поднесуваат едни со друго тоа е чудо некое. Секоја година двете племиња не се сакаат меѓу себе што е нормално, ама годинава меѓу познативе е посебна приказнава. Ќе биде жустро кога ќе се спојат:)

P

PewDiePie

Гостин
Баш ме интересира кого ќе исфрал денес,оној костурон ваљда ќе го најде "идентитетот" така да ќе им останат двете женски,редно е некое машко да си оди,а и ќе им се најде на тајниот остров.

Z

Zoza

Гостин
Баш ме интересира кого ќе исфрал денес,оној костурон ваљда ќе го најде "идентитетот" така да ќе им останат двете женски,редно е некое машко да си оди,а и ќе им се најде на тајниот остров.
неможе Александра да го најде бидејки “идентитетот“ ххиххихи е кај Бојана секоја год е бил само по еден....а јас мислам дека балерината ке го исфрлат мада реално треба Един...ма само нека се исфрлат кој сака нека си оди камо срека Роквич или Адрејката да си одат ама за жал нема тоа задоволство наскоро да се случи...барем не за Роквата Бојана би му дала и идентитетот хиххи ако види дека “љубота“и е загрозена

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Часот оди накај 11 и 20, а младата невеста на Сител уште си нема гајле да заврши ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom