Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Абе, која е официјалната страна на Survivor?? И ги има ли таму епизодите (како лани), да ја изгледам денешната, оти не ја гледав....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.944
Поени од реакции
16.263
Абе, која е официјалната страна на Survivor?? И ги има ли таму епизодите (како лани), да ја изгледам денешната, оти не ја гледав....
Mислам дека е оваа
Код:
http://survivor.rs/

P

PewDiePie

Гостин
Отиде милан,сега да видам кој ќе се двои и на кого ќе се вадат,јас незнам што направија повеќе Александра и Бојана на игрите за да заслужат да останат,онаа Бојана ги врти како сака и роквиќ и андреј на крај ќе им го чукне,исто така и Един ми се чини како покварен играч и тој ќе зезне некого во текот на шоуто. Инаку Андреј можеби ја кажа единствената паметна работа во текот на цело шоу кога рече дека да не им беше Тони,Баханди ќе беа многу послаби и би ги изгубиле борбите,тоа е точно Тони ја прави разликата во тимовите,Кнез и Милош реално се стари и не можат да напнат како што би можеле Един и Роквич на пример.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Значи Касуко толку многу ми се одвратни што едвај ги гледам кога ги емитуваат,едно време ако ме држи добро секавањето еден од нив кажаа дека се над Баханди.
Со кој памет го зборуваат тоа не ми е јасно.
За никој друг од Баханди немам лоша критика освен за Кнез,тој се прави дека се знае,како само тој да е на островот,што сака да постигне со тоа?Oдбивност?Успева во тоа.Мислам дека кога ке бидат Баханди на племенскиот совет(не дај боже)Кнез ке лета:)

P

PewDiePie

Гостин
Да и јас мислам дека ако дојде време Баханди да имаат племенски совет,жениве ќе се обединат и ќе го рокнат Кнез.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
^ Па и треба заш претерува. Се он знае. Многу сака да доминира, да преземе се у свои раце(не за игрите) да се прави еве ја шо сум,, се знам :S
не го гледам мн мн оти не ми е доволно интересен. Првиот беше најак, сето другово е само бледа копија. :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ако добро разбрав 4 пати и го земал микрофонот....сељак
Не е толку битно колку пати и го зел,битно е што тој ке биде изгласан следен од Баханди,а и не е само тоа со микрофонот,им се меша и во готвењето.
Прашање на време е кога ке лета.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Која задница ја има Јелена :vozbud::drk:
:drk:

:cuc:

Мада мене Катерина ми некако поубава. Каква бомба е таа еј... нога, коса, насмевка... девојката е перфекција. ТОНИ ОСВЕСТИ СЕ ТОНИ !! :)

Баханди кое ќе треба да иде на Племенски совет, мислам дека ќе го шутнат Кнез. Стварно нервира више. Он ќе и го зима микрофонот на Катерина, маме ли му.... :nerv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Луѓе дај кажете тоа страната на Јутуб кај што ги гледате епизодите да ја изгледам таа Милан кога испадна.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Да и јас мислам дека ако дојде време Баханди да имаат племенски совет,жениве ќе се обединат и ќе го рокнат Кнез.
Жените сами неможат затоа што се 3, за разлика од машките кои се 4-ца.Доколку се случи тие да отидат на племенски совет секако дека Кнез е фаворит за испаѓање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom