- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.944
- Поени од реакции
- 16.263
Братче ти ако ја имаш Прва ТВ екс Фокс, немора да значи дека сите ја имаме.Билјана ја исфрлија.
Значи поарно ич да не го глеаме сеа коа ќе почни на Сител.
Братче ти ако ја имаш Прва ТВ екс Фокс, немора да значи дека сите ја имаме.Билјана ја исфрлија.
Видеата имаат се што вреди да се види според мене. А самиот кажуваш каде ги гледаш ако ги исуштиш, тогаш кој пенис имаш против за какви и да било видеа ставени во врска со серијата. Место да какаш, можеш линк од видеата да пуштиш и готово.Абе што пенис ги оставате глупостиве кога не се ни цели епизоди туку скратени видеа од по 2-3 мин ?
Оставете ги цели епизоди ако има некој што не ги гледал,еве ја на пример ако испуштам епизода ја гледам на Ју туб на Mix2010 Каналот негов тој ги става.
Од 3:50 ако е ова тоа клипче што го бараш тиМоже некој да го најде клипчето каде што машкиве пејат Због једне дивне црне жене,и тоа баш кога излегуваше сонцето ?
Па да кажувам каде гледам,затоа што тие бедни минута и пол што за тебе се интересни за некого не се,некој сака цела епизода да ја гледа,не туку го рекламирај место.ком.мк ако ти е за епизодите еве ти кажав од кај можеш да ги ставаш цели.Survivor VIP 9 епизода сите видеа:
http://mesto.com.mk/search_result.php?query=survivor+9-ta+epizoda&type=videos
--- надополнето ---
Видеата имаат се што вреди да се види според мене. А самиот кажуваш каде ги гледаш ако ги исуштиш, тогаш кој пенис имаш против за какви и да било видеа ставени во врска со серијата. Место да какаш, можеш линк од видеата да пуштиш и готово.
Kнез се прави дека се знае,само тој да готви,само тој знаел да прави ова,само тој знаел да прави она,другите не можат да мрднат со прст од него.Туку остави го него,јас едвај чекам да си замине Николија пошто не можам повеке да ја гледам.Ми се смачи од нејзиното однесување и жалење како немало шампон и дека е падната во депресија.Кнез веќе преку пенис им е на сите и мислам дека е можно на следниот племенски совет да го рокнат,а и стварно е досаден на моменти.
Сигурен си? Ај просветли ме и откриј го "победникот".Абе што го гледате !? Се е завршено и се знае победникот !!!
Ја па пред некој ден читав дека Роквич бил победникот... чудно нели?Мислам дека е овој победникот !!!
http://backstage.com.mk/daily/goca-trzan-pobednik-na-vip-survivor
Не сум сигурен !!!
Абе што го гледате !? Се е завршено и се знае победникот !!!
Сеа знаеш или не знаеш кој е победник ?Мислам дека е овој победникот !!!
http://backstage.com.mk/daily/goca-trzan-pobednik-na-vip-survivor
Не сум сигурен !!!
Прво..не ги ставам јас..второ не рекламирам никого...а трето ако си приметил по форумов се бараат и кратки видеа од одредена ситуација.Така да не ти дрзи муабетот. Ако ти веќе знаеш каде да ги најдеш видеата сподели ги на формумов, а немој да држиш предавања што е добро а што не!Ја рокнаа Биљана,тоа е,и дај не кажувајте пред време не е интересно.
Во колку лош трип се влезени Касуко,мислат дека Булат е главен кај Баханди,сите од него чекаат и секогаш е како тој што ќе каже,а благе везе нема. :jaj:
Каква беше мерачка јогата што ја фураа Јелена и Катерина мх мх :back:
Кнез веќе преку пенис им е на сите и мислам дека е можно на следниот племенски совет да го рокнат,а и стварно е досаден на моменти.
Тони ич не го даваат,тапа се.
--- надополнето ---
Па да кажувам каде гледам,затоа што тие бедни минута и пол што за тебе се интересни за некого не се,некој сака цела епизода да ја гледа,не туку го рекламирај место.ком.мк ако ти е за епизодите еве ти кажав од кај можеш да ги ставаш цели.