- Член од
- 26 октомври 2009
- Мислења
- 273
- Поени од реакции
- 33
http://mesto.com.mk/video/2X9799G92OR4/Survivor-VIP-8Е--3-дел-Весела-математикаКоја епизода било тоа кога Весна незнаела да решава математика ?
http://mesto.com.mk/video/2X9799G92OR4/Survivor-VIP-8Е--3-дел-Весела-математикаКоја епизода било тоа кога Весна незнаела да решава математика ?
кој будала би решавал математика на пуст остров :pos2:^Слабо и оди математика
Ми кажаа вечер ќе имало Survivor. Има некој да потврди за сигурно?
Е да,за ова во право сикој будала би решавал математика на пуст остров :pos2:
ја ни сега не би решавал а камо ли на пуст остров математика си немам врска
замислете ги сите што пушат после Survivor вака ќе пушатОсеќам на Весна и е било најмногу мака за цигарите што не ги доби
Овој Андреј и мене ми е многу антипатичен, демек се замислува нешто, а уствари е обичен клошар.Аман па веќе овие од племево од Бојана со теориите на заговор... Кој идиот е овој Андреј...
А Милош, братот е цар, си чука ракиичка ич не му е гајле...
За тоа со Витановата не можеби, туку беше во право.Секој има еднакво да изеде, не некој паметен да се прави да јаде повеќе од другите.А у врска со мразењето Касуко нон-стоп прават муабет за другото племе, ги оговараат овој таков,оној ваков и после се жалат дека ги мразеле.А другото племе не ни прозборело за нив.Со ракијата само им помогнаа да се излечат од инсектите што ги касатНезнам за вас ама јас веќе почнав да ја пратам онаа Индискана серија... Со снаите и свекрвите (незнам дали има тема, ќе почнам и на неа да пишувам)...
Прво па мушко. Одма на почеток Тони пак ги тера да пеат „Пичка прва класа“ ххаха... Кнез - бит, цуриве - хор... ц ц ц смешки се
Оној воџана на Баханди (Марко ли беше - не памтам имиња) колку строг човече... Зашо Милош изел една Витанова повеќе... Добро можеби и е во право, сепак треба тоа да се чува и подели ама... Кој знае, може и не требаше да му замери...
Во врска со играта, тотално глуп потег од страна на Марко, требаше Гоца да биде внатре ама ај... Леле за колку малце не победија Баханди еј... штета, криво ми е за Тони, сакам Баханди да победува, дека Тони е наше дете - македонче.
Оние од Касуко веќе преку глава ми се со теориите на заговор. Се нив ги мразеле а уствари Баханди скоро ич не праат муабет за нив.
Потегот со ракијата и као демек ќе се начукаат и нема да можат да играат утре... Lame.