Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ми кажаа вечер ќе имало Survivor. Има некој да потврди за сигурно?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Осеќам на Весна и е било најмногу мака за цигарите што не ги доби :pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Пак тој глупиот филм никако да заврши ... повторно ќе чекаме до 11 и 15 :nerv:

В

Вори

Гостин
Малата Невеста,Стариот Старосват,Средновечната свекрва...
Мамето нивно,килави серии.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Аман па веќе овие од племево од Бојана со теориите на заговор... Кој идиот е овој Андреј...

А Милош, братот е цар, си чука ракиичка ич не му е гајле... :pos:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Аман па веќе овие од племево од Бојана со теориите на заговор... Кој идиот е овој Андреј...

А Милош, братот е цар, си чука ракиичка ич не му е гајле... :pos:
Овој Андреј и мене ми е многу антипатичен, демек се замислува нешто, а уствари е обичен клошар.

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Незнам за вас ама јас веќе почнав да ја пратам онаа Индискана серија... Со снаите и свекрвите (незнам дали има тема, ќе почнам и на неа да пишувам)...
Прво па мушко. Одма на почеток Тони пак ги тера да пеат „Пичка прва класа“ ххаха... Кнез - бит, цуриве - хор... ц ц ц смешки се :)
Оној воџана на Баханди (Марко ли беше - не памтам имиња) колку строг човече... Зашо Милош изел една Витанова повеќе... Добро можеби и е во право, сепак треба тоа да се чува и подели ама... Кој знае, може и не требаше да му замери...
Во врска со играта, тотално глуп потег од страна на Марко, требаше Гоца да биде внатре ама ај... Леле за колку малце не победија Баханди еј... штета, криво ми е за Тони, сакам Баханди да победува, дека Тони е наше дете - македонче.
Оние од Касуко веќе преку глава ми се со теориите на заговор. Се нив ги мразеле а уствари Баханди скоро ич не праат муабет за нив.

Потегот со ракијата и као демек ќе се начукаат и нема да можат да играат утре... Lame.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Незнам за вас ама јас веќе почнав да ја пратам онаа Индискана серија... Со снаите и свекрвите (незнам дали има тема, ќе почнам и на неа да пишувам)...
Прво па мушко. Одма на почеток Тони пак ги тера да пеат „Пичка прва класа“ ххаха... Кнез - бит, цуриве - хор... ц ц ц смешки се :)
Оној воџана на Баханди (Марко ли беше - не памтам имиња) колку строг човече... Зашо Милош изел една Витанова повеќе... Добро можеби и е во право, сепак треба тоа да се чува и подели ама... Кој знае, може и не требаше да му замери...
Во врска со играта, тотално глуп потег од страна на Марко, требаше Гоца да биде внатре ама ај... Леле за колку малце не победија Баханди еј... штета, криво ми е за Тони, сакам Баханди да победува, дека Тони е наше дете - македонче.
Оние од Касуко веќе преку глава ми се со теориите на заговор. Се нив ги мразеле а уствари Баханди скоро ич не праат муабет за нив.

Потегот со ракијата и као демек ќе се начукаат и нема да можат да играат утре... Lame.
За тоа со Витановата не можеби, туку беше во право.Секој има еднакво да изеде, не некој паметен да се прави да јаде повеќе од другите.А у врска со мразењето Касуко нон-стоп прават муабет за другото племе, ги оговараат овој таков,оној ваков и после се жалат дека ги мразеле.А другото племе не ни прозборело за нив.Со ракијата само им помогнаа да се излечат од инсектите што ги касат :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom