KristijanMK
Поени од реакции
89

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

 • H
  Не Вардарка сум, не сум од Беломорска само ги поддржувам нашите долу
  H
  Сајтот не е мој јас сум само поддржувач.
  Пуздрафф
  Зезам... Фер е, барем ми ги објаснува поимите за после јас да се праам паметен на форуми хехе
  Да да... И ќе добиваш одговор... Абе мавни се, на шо дрога си ти? хахахахах
  Познавање да... Али не ја знам детално хехе
  И тоа ти е според кажувањата на тато (психолог)...
  За дека се остваруваат сонови... Не се остваруваат... Буквално... Тоа само е поврзнаост од настан во сонот и настан во реалнипт живот...
  Пеер, смешив муабет... хехех извини... Сакав само да ти кажам дека, цитирам, Опишуваат моментална или одоколу моментална (хехе) состојба...

  А за соновите кои се остваруваат... Што знам... Состојби на умот... И ретки се тие... Не секому се случуваат...
  Најчесто соновите се тоа... Опишуваат моментална или одоколу моментална (хехе) состојба
  А
  Ме знае кнајтмар види ПП.
  ...Од се натаму ветувам..ќе те заприметувам.Само никако слика да видам. Неубаво =(

  Инаку у задње време и ја ретко идам тука..фаќа досада ..то је
 • Вчитување…
 • Вчитување…
 • Вчитување…
На врв Bottom