Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некоја хемија :)

Интересна беше оваа епизода, играта беше малце глупа ама ај... Тони ѕверка ги тера Гоца и онаа другана да пеат „Пичка прва класа“ хаха...
Па и Кнез... „Ајде глумац, попушиш ми...“ хаха закон
:)

Најјако беше тоа хаха

--- надополнето ---

Nikola Volkovo напиша:
Најјако беше тоа хаха

[video]http://mesto.com.mk/video/MR3XBUDMDWA2/Survivor-VIP-7Е--7-дел-Римување--рапување[/video]

хаха Пичка прва класа,од посебна раса! Посветено за Јелена Мркиќ и Кетерина. Вечер ќе исфрлат еден од Касуко.

Се убаво само тој филмот малата невеста,принцеза (како и да е) да си завршува навреме, а не до 11 и 10 да трае :nerv:

Баш ми е мило шо го најде Бојана тајниот имунитет за инат на тој сељакот водач. Он мислеше дека ако он им наредува на сите, а и овие глупавите па уште го слушаат, така е и во другото племе. Ама не е. Во Баханди освен Тони (оти е наш) и тој глумецот, другите ми се за никаде, (добро сеа, Катарина е најубава во шоуто, она мора да се поштуе), насочени исклучиво на играта мислиш не смеат ништо друго да прават. Од другово племе, освен Билјана (а неа мислам ќе ја исфрлат) или како се вика, сите се позитивни, цело време се зафркаваат и не ги погодува многу многу тоа што изгубиле во играта. Заради тоа јас сум за нив! Од другово, Кнез, Гоца и водачот се напорни ептен! Го прават заморно цело шоу! Не би ми пречело воопшто да не ги викнале.

^ Aбе не зезај, тој Андреј е голем идиот. :)

Иначе, мислиш дека стварно беа „потресени“ од тоа што Булат ја прати оваа на пуст остров, заради тоа што е девојка... нема врска, пола од нив на некој начин љубоморни зошто не ги прати нив за да го најдат имунитетот.

И приметивте кога Роквич рече, отишла је да наџе тајни ИДЕНТИТЕТ!!!!! :pos:

Роквич и Андреј најголеми идиоти, глупи се ко коњи и двајцата, единствено ако можам да ги извојам како најдобри барем до сега Тони, Гоца Тржан, Катерина и Милош.. последниов закон човекот си кулира и не се замара многу за другиве дури како им ги плеска у фаца секоја чест!

Весна денеска аххах на каква проста работа не зема ниту една награда :pos2:

Ке може некој да ми даде линкови од YouTube за 6та и 7ма епизода зашто не ги гледав на ТВ.

Се убаво само тој филмот малата невеста,принцеза (како и да е) да си завршува навреме, а не до 11 и 10 да трае :nerv:

Не збори, ја сеа ќе им пишам на Сител на веб страната... Ако пишува дека Survivor почнува у 22:30, очекувам и во толку да почне а не во 23:10... Не е 5 или 10 минути... цели 40 минути... ебати усраната „професионална“ телевизија ебати...

И приметивте кога Роквич рече, отишла је да наџе тајни ИДЕНТИТЕТ!!!!! :pos:

Каков кикс.. се прснав од смеење :) Ама се гледаше дека сите умираа од желба да дознаат дали го нашла тајниот имунитет или не...

Еве ја химната :)

Колку е глупа песнава па и „кореографијава“... тоа е чудо.

Весна денеска аххах на каква проста работа не зема ниту една награда :pos2:

Се збрка жената... кутра она... Иначе ја пресметав за едно минута време.... мислам дека беше 8 резултатот, незнам...

Ама најмногу се смеев за филмот што си го направија Кнеже, Милош и Тони за пајакот... аииии... Се враќа пајакот и те гледа тебе, му ја зимаш територијата :)
И она со Николија и Весна.... Maмааааааааааааааа, реци, гладнаааааааа сааааааам хаха :)

Ама најмногу се смеев за филмот што си го направија Кнеже, Милош и Тони за пајакот... аииии... Се враќа пајакот и те гледа тебе, му ја зимаш територијата :)
И она со Николија и Весна.... Maмааааааааааааааа, реци, гладнаааааааа сааааааам хаха :)

Кнез кога ќе се уфилма нешто и ќе почне да кажува... и арно Милош му рече не гледај толку филмови :pos2:

Кнез кога ќе се уфилма нешто и ќе почне да кажува... и арно Милош му рече не гледај толку филмови :pos2:

Ееееј ќути Спајдермен, Бетмен, територии завземаат. Абе се и сешто кажаа :)

Ова за пајакот беше јако од Кнез ... сме му ја зеле територијата :pos: Од волкава џунгла, они баш на пајакот територијата му ја зеле :pos:

Се супер само зарем не требаше вечерва да биде гласањето?

Инаку се гледа дека весна од математика врска нема, затоа и станала пеачка, а и си призна дека само за броење паре знае.

Инаку од кај Тони помалку Кнез ме нервирапа и од почеток, уствари од секогаш ме нервирал а тука само го потврдува моето мислење за него. Многу ми е напорен како он се знае. Тони и Милош најкул, а од девојките катето али јелена не би и опростил. Добра задница има. А Гоца премногу ми изгледа уфилмана со ова и мислам дека моментално она најозбилно ја сватила играва (барем јавно).

Од другото племе за сега некако ме нервираат скоро сите освен Биљана иако никој не ја прифаќа мисал мдека е нејреална и најсвоја.

Али мама и ќерка се врвот во шоуво. Мамаааааааа, глааадна саммм. :pos2::pos2::pos2: и да е трагедијата поголема отиднаа во џунглата без мачета :tapp::tapp:. И најјакото е што и беше на Николија најмногу криво за шампонот :pos2::pos2:и цигарите а не за јадењето... Дефинитивно размазено детиште. А и лицено лом и е од бубулици, ах што прави пудрата и козметиката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom