- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 5.704
- Поени од реакции
- 3.266
Да е само во Тетово... Треба да го прогласиме за национален спорт.Во Тетово главен спорт е оговарањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да е само во Тетово... Треба да го прогласиме за национален спорт.Во Тетово главен спорт е оговарањето.
Да е само во Тетово... Треба да го прогласиме за национален спорт.
Не сум баш отворена во врска со мојот приватен живот.Многу ми е глупо да седнам со некој на кафе кој го имам видено само неколку пати во животот и одма да почнам да раскажувам за мојата врска и сл.А знам такви луѓе.Воопшто не ти ни познаваат а одма почнуваат и детали да ти раскажуваат.Поентата ми е, дали за вашиот приватен живот, односно за тоа што се случува со вас, пренесувате на сите и оставате да се шири или па го чувате за себе и самите се справувате?
Истото би го рекла и јас.Јас у принцип тешко им се отварам до крај на луѓе, ама пред најнајблиските пријатели имам малку тајни. Луѓето на коишто длабоко им верувам често страдаат од повеќечасовни интимни жалби и поплаки од моја страна, ама затоа се пријателите па.
Со луѓе што малку ги познавам знам да разврзам километарски муабети со саати, ама тоа се секогаш површни разговори на општи теми, не за мојата интима.