Вашиот приватен живот

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Јас у принцип тешко им се отварам до крај на луѓе, ама пред најнајблиските пријатели имам малку тајни. Луѓето на коишто длабоко им верувам често страдаат од повеќечасовни интимни жалби и поплаки од моја страна, ама затоа се пријателите па. :)
Со луѓе што малку ги познавам знам да разврзам километарски муабети со саати, ама тоа се секогаш површни разговори на општи теми, не за мојата интима.

нема зошто, нема причина некој да го знае мојот приватен живот. не кажувам и не прашувам. А исто, познавам луѓе што очекуваат и ти да им се отвориш откако они ќе си завршат работа ама...не и јас.:toe: таков сум си :) Радио милеви има секаде, нема бегање од нив, само каде појше каде помалце, ама моја најомрзена категорија се СТАРЦИТЕ, секогаш и за секого знаат се`:nerv:

Имам интима, и ја штитам од провали, кажувам само ако јас проценам дека можам да споделам било што.Но, не сум затворена, напротив.Само, ме нервираат луѓе кои одат предалеку со своите искрени интимни заповеди,па очекуваат да им бидеш психо советник...Сакам со усул споделени информации.Не ми требаат секојдневни рапорти од интимата на другите.

Да е само во Тетово... Треба да го прогласиме за национален спорт.

da za nacionalen sport no so sediste vo Prilep nas poveke godisen dobitnik na nagradata svetcki portar........Nema den nema cas nema mig da ne se ozboruva odnosno da se portari po prilepski :)

inaku on topik mrazam koga nekoj me ozboruva bez prvo da me zaposznae.....a mrazam da me ozboruva i koga me znae covek treba sam da si odluci kakva slika ke mu dade na osestvoto za samiot sebe iako toa ne e mozno........ Jas kolku tolku si gi zadrzuvam privatnite raboti okolnost za mene i nastrana sum od ozboruvana a i nejkam da go pravam toa ......iako nekogas e neizbezno site sme ozboruvale priznajte!!!!! vo ovoj mig!:kesa:

Многу ме нервираат луѓе кои кажуваат се` на секого. Јас им се доверувам само на најблиските другарки. Ама и тогаш има детали кои си ги чувам за мене. Ама и што има да ги замарам со детали уствари. Ако прашаат, ако ги интересира нешто им кажувам, ако не не.
Ја инаку сум поповлечена личност и најчесто сама си се справувам со проблемите, да речам. Ако веќе ништо не ми паѓа на памет се обраќам кај другарка ми.:)
Инаку не разговарам многу за приватниот живот, ако е нешто што не можем више да го задржим за себе тогаш го кажувам тоа нешто и тоа само на најблиските другарки, како што кажав претходно.

А тие радио милева не да ми идат на живци...ќе ти се пикаат и ќе ти се прават другари/ки за после тоа(ако им кажеш нешто, не дај боже или ако ти излета случајно) да раскажат на цел град. А такви кај нас ги има со лопата да ги ринеш. Ама тоа е што ќе праеш. Секогаш ги имало и секогаш ќе ги има. Само треба да пазиш со кого се дружиш, со кого разговараш и за што разговараш.

За мојот приватен живот може да знае само некој на кого му е навистина дојдено до тоа и се грижи за мене. Јбг, можам за се` и сешто, секогаш и со секого, ама привилегијата да се знаат деталите... Две личности, се` на се`. Што значи дека ги чувствувам за многу, многу, мнооогу блиски.

Поентата ми е, дали за вашиот приватен живот, односно за тоа што се случува со вас, пренесувате на сите и оставате да се шири или па го чувате за себе и самите се справувате?
Не сум баш отворена во врска со мојот приватен живот.Многу ми е глупо да седнам со некој на кафе кој го имам видено само неколку пати во животот и одма да почнам да раскажувам за мојата врска и сл.А знам такви луѓе.Воопшто не ти ни познаваат а одма почнуваат и детали да ти раскажуваат.
Искрено, за некој шо не го ни знам (добро) не ме интересира да слушам.А ако веќе некој ме праша нешто ќе одговорам ама пак сум воздржана.Детали кажувам само на поблиските.

Па у принцип су м нешто како JeEnU GiRl ако ме праша некој за приватен живот ќе му кажам, но не ми е баш пријатно да му зборам за тоа на некој одвај што го знам.

Јас у принцип тешко им се отварам до крај на луѓе, ама пред најнајблиските пријатели имам малку тајни. Луѓето на коишто длабоко им верувам често страдаат од повеќечасовни интимни жалби и поплаки од моја страна, ама затоа се пријателите па. :)
Со луѓе што малку ги познавам знам да разврзам километарски муабети со саати, ама тоа се секогаш површни разговори на општи теми, не за мојата интима.
Истото би го рекла и јас.
Се знае пред кого и за што може човек да се отвори. И зошто да не се отворам за нешто тажно или радосно пред луѓе во кои имам огромна доверба и кои со години ми го покажуваат и докажуваат своето искрено другарство и лојалност?

Сите ме критикуваат дека ништо не сум кажувал, све си прам муабет ама за мојот приватен живот многу тешко.И најблиските не знаат се.

Многу сум затворен во таа смисла и никој баш никој не знае ништо.Добро некоји делумно ама се не знае никој.

Тоа откривање на приватноста ми е маана и оа многу голема затоа што секогаш кога ми е тешко и ке се најде некој навидум фин и љубезен му се отворам и после еее аман де што барав на него да му се испразнам...a инаку не љубам многу многу да ги трачарам оговарам и слично луѓето.

Има работи кои се лично мои и несакам да ги споделувам со другите.Си ги чувам во себе зошто така е најдобро барем за мене.Но имам еден круг на малку пријатели што знаат нешто повеќе за мене и мојот приватен живот и за кои знам дека се само мали тајни кои остануваат меѓу нас и кои не се шират низ цел град.:pipi:

Па се и кажувам само на една личост мај диар френд и на никого друг..Можеби нешто ќе им кажам и на другите неколку најдраги другачки и другари,но најповеќе неа и кажувам..а за други воопшто не ме интересира што кажале што дознале сеедно..

Само една личност знае се за мојот приватен живот... тоа е мојот најдобар другар. Од него ништо не кријам, ако нешто не сум во ред тој веднаш приметува, па морам да кажам дури и ако не сум планирала... :icon_lol:
Се зезам, би можела да не му кажам ако сакам, ама јас сакам да му кажам, меѓу нас нема ниту една најмала тајна.
Јас и тој сме навистина блиски, премногу, инаку јас не сум отворен тип, никому не верувам и никому не кажувам многу за својот приватен живот, затоа што ќе треба да го убијам после... хахаха, кидинг бре, не сум убиец, ама тоа пред да се нашалам за убивањето, се е вистина. Не им верувам на луѓето и затоа не им се ни отварам. Како што кажав погоре, само една личност знае се за мене, толку не знаеле ни сите мои бивши заедно. :icon_lol:
Му верувам потполно и не знам како би реагирала ако ме изневери... дефинитивно тогаш не би постоел ни еден човек на Земјава на кој би верувала...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom