И мене викнете ме, да не ве етикетирам ко гејовии да ви бидам скар до таксират.
скајп, мајп, мсн, асл псл, омфг....цело инфо!
И црвен тепих и цвеќиња ќе фрламе ко ќе доаѓаш.

И башка на денот на дешавката поштованка акаме... и идемо рекордс.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене викнете ме, да не ве етикетирам ко гејовии да ви бидам скар до таксират.
скајп, мајп, мсн, асл псл, омфг....цело инфо!
Kolku dusi ste koi ste ovo ono. Ja ke bidam so povekje nevesti pa dali ke ima mesto u kafana.
Широк временски дијапазон е тоа да си слушаш и Нигрутин и Синдром. Пошто сеа е време на современи технологии Нигрутин ќе го видам на јутјуб како рокал папучар на бина. А на Синдром, остаам и кичма и космодиск и сфе. Плус Деско не е по раповача, а ја штом не ги гледав сите тројца на опрошталниот концерАт на EXIT 08, у знак на протес, ќе им идам на настап, ако налетам случајно.
Е ја у чело сакам!!! Стоп педери!
ЛЕЕЕЛЕ конечно му текна на Панчо да се пише прв... Си знае дека никој нема да му дојде, па можно е и воопшто да не се појави на сет, туку Давор да си истера 2 сета :pos2:22.00 -23.00 Pancho aka Shorty P
23.00-00.00 Davor aka One
00.00-01.30 Bad Copy
01.30-02.30 Navigator
02.30-04.30 Azax Syndrom
04.30-05.30 Bushava Azbuka
Абе на флаерот убаво си пишува: Timbe and Ice Nigrutin from Bad Copy. А дури и да пишуваат Bad Copy зошто да не? Пошто се 2ца од 3ца, тоа се 66.6% а тоа ти е мнозинство. Што значи имаат право да го користат тоа имеДобро бе до кога ќе ги пишуваат ко бед копи за да лажат луѓе бе алллооуу!
ЛЕЕЕЛЕ конечно му текна на Панчо да се пише прв... Си знае дека никој нема да му дојде, па можно е и воопшто да не се појави на сет, туку Давор да си истера 2 сета :pos2:
PS: Azax 2 hour set
Абе на флаерот убаво си пишува: Timbe and Ice Nigrutin from Bad Copy. А дури и да пишуваат Bad Copy зошто да не? Пошто се 2ца од 3ца, тоа се 66.6% а тоа ти е мнозинство. Што значи имаат право да го користат тоа име![]()
22.00 -23.00 Pancho aka Shorty P
23.00-00.00 Davor aka One
00.00-01.30 Bad Copy
01.30-02.30 Navigator
02.30-04.30 Azax Syndrom
04.30-05.30 Bushava Azbuka
Фино е вака ... лаганица накај 23.30 се влага ... после малце со Навигаторот за Азакс да распали до 4.30 - 5.00 и со гладните кучиња кај бензинската да се бркаме накај дома![]()