Urban Festival @ Skopje Fair - 21.11.2009

• Креатор на темата Креатор на темата -Trance-HCI
  • Време на започнување Време на започнување
И мене викнете ме, да не ве етикетирам ко гејови :icon_lol: и да ви бидам скар до таксират.

скајп, мајп, мсн, асл псл, омфг....цело инфо!

И црвен тепих и цвеќиња ќе фрламе ко ќе доаѓаш. :pos: А пред тоа свечена покана ти стига дома по пошта... и тоа у светкаво плико... :)

И башка на денот на дешавката поштованка акаме... и идемо рекордс. :drk:

Kolku dusi ste koi ste ovo ono. Ja ke bidam so povekje nevesti pa dali ke ima mesto u kafana.

Heee be magarinja edni. Za nevesti odma odgovarate. E nema nevesti:))))

Еее пеерче... ај од зад македонска ќе собереме „невести“ после кафана... :pos:

Широк временски дијапазон е тоа да си слушаш и Нигрутин и Синдром. Пошто сеа е време на современи технологии Нигрутин ќе го видам на јутјуб како рокал папучар на бина. А на Синдром, остаам и кичма и космодиск и сфе. Плус Деско не е по раповача, а ја штом не ги гледав сите тројца на опрошталниот концерАт на EXIT 08, у знак на протес, ќе им идам на настап, ако налетам случајно.

Значи идеме директива на трансоваќа? о.0"
Супермен маица испод кошуља за у кафана? :)

Децо, мирни таму, да не ве пратам да стоите по ќошеви. Не аздисувајте. Муабет само на тема молам, без дрогерски мувабети и слично.

Едит: 5 офтопика подзабришани.

22.00 -23.00 Pancho aka Shorty P
23.00-00.00 Davor aka One
00.00-01.30 Bad Copy
01.30-02.30 Navigator
02.30-04.30 Azax Syndrom
04.30-05.30 Bushava Azbuka

Фино е вака ... лаганица накај 23.30 се влага ... после малце со Навигаторот за Азакс да распали до 4.30 - 5.00 и со гладните кучиња кај бензинската да се бркаме накај дома :icon_lol:

Добро бе до кога ќе ги пишуваат ко бед копи за да лажат луѓе бе алллооуу!

00.00-01.30 Bad Copy
01.30-02.30 Navigator
02.30-04.30 Azax Syndrom
ЛЕЕЕЛЕ конечно му текна на Панчо да се пише прв... Си знае дека никој нема да му дојде, па можно е и воопшто да не се појави на сет, туку Давор да си истера 2 сета :pos2:
PS: Azax 2 hour set :vozbud:
Добро бе до кога ќе ги пишуваат ко бед копи за да лажат луѓе бе алллооуу!
Абе на флаерот убаво си пишува: Timbe and Ice Nigrutin from Bad Copy. А дури и да пишуваат Bad Copy зошто да не? Пошто се 2ца од 3ца, тоа се 66.6% а тоа ти е мнозинство. Што значи имаат право да го користат тоа име :pos:

ЛЕЕЕЛЕ конечно му текна на Панчо да се пише прв... Си знае дека никој нема да му дојде, па можно е и воопшто да не се појави на сет, туку Давор да си истера 2 сета :pos2:
PS: Azax 2 hour set :vozbud:

Абе на флаерот убаво си пишува: Timbe and Ice Nigrutin from Bad Copy. А дури и да пишуваат Bad Copy зошто да не? Пошто се 2ца од 3ца, тоа се 66.6% а тоа ти е мнозинство. Што значи имаат право да го користат тоа име :pos:

Абе они можат да го користат тоа име да, ама они не го користат, пошто фино и поштено се распаднаа... не е работава ко бело дугме, него финтата е што нашиве промотери го експлоатираат името за да излажат деца што уште мислат дека бед копи функционираат како бенд... не за џабе скај виклер ја соблече и ја изгази шур шотс маицата кога настапуваше у кастро... а ајс и тимбе секаде низ балкан настапуваат како АЈС ЕНД ТИМБЕ, толку е едноставно.

00.00-01.30 Bad Copy
01.30-02.30 Navigator
02.30-04.30 Azax Syndrom

Фино е вака ... лаганица накај 23.30 се влага ... после малце со Навигаторот за Азакс да распали до 4.30 - 5.00 и со гладните кучиња кај бензинската да се бркаме накај дома :icon_lol:

неќам ни ајс ни тимбе да ги поткачам ни никој пошто ужасно ми се тапа ... а да отидам накај 1 и 30 многу ке заглавам ке се преначукам до тогаш нема да можам да мрднам :salut:

иии да ве прашам исти ли се картите ? пошто иам една од последниот грејтест хитс .. па да ја искористам :)

Да не знае некој колку ќе биде карта на врата?? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom