Urban Festival @ Skopje Fair - 21.11.2009

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не сум стереотипен за трансот , супер музиче си е тоа. (Башка де де па и ти , од кога хероинот дрога го напраија ? :) )
Него за рап делот , од тоа ми се сере (минус Бед Копи , они супер си се ) . После 2 би дошол , убаво кажа БогНеМразиСите , ама претходно ..

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Затоа, ќе се информираш, коа точно искача Ајзак на сцена, идеш токму тогаш, го слушаш, искачаш, одмараш, јадеш, пиеш, влагаш у 2, си ѕенѕаш на трансоваќа до раните утрниски часови и си идеш дома насмеан!
Јебеш ти и Панчо и Давор и Публика и све, земи си 2-3 пријателчиња, слушај музика, помини си убаво.
Два пати карта ке плакаш ???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Ноп. Првин идеш низ град и правиш се што е наведено, може пола од тоа и дома да се напраи. И после идеш на саем, оставаш кичмата, се враќаш дома окезен од 6ка до 6ка.
Јас, Воткамикс и кој иде со нас, првин идеме у кафанче што има пиво за пеефче (додуша толку беше лани, сеа е 60 откако реновираа и вработија убава келнерка од околината на Скопје), пиеме, кркаме ако сме гладни, и пешки кон саем.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ноп. Првин идеш низ град и правиш се што е наведено, може пола од тоа и дома да се напраи. И после идеш на саем, оставаш кичмата, се враќаш дома окезен од 6ка до 6ка.
Јас, Воткамикс и кој иде со нас, првин идеме у кафанче што има пиво за пеефче (додуша толку беше лани, сеа е 60 откако реновираа и вработија убава келнерка од околината на Скопје), пиеме, кркаме ако сме гладни, и пешки кон саем.
Ако зимате мали деца со вас...I'm in!

Што и фали на публиката бе? А има транс и одма сите мислат дека само наркомани ќе идат. (мада е точно до негде, ама...) :party3:. Azax Syndrom is DA SHIT!!!
На крај краева, џанкерите се најмирни од сите XD

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
На крај краева, џанкерите се најмирни од сите XD
Па реално гледано, толку време идам на транс журки ниеднаш не сум видел тепачка да има (за разлика од шабански места, кафани, дискотеки кај што идат фаци (сељаци) итн...). Уште еден доказ дека транс + дрога (баш и не мора второво) = хармонија :pipi:

S

StormRage

Гостин
ааа то ради келнерката :) епа дојди ваму пиво и по набавна ќе најме... иначе би се забрал од ваму за Azax :) ама здравје... не вервам дека ќе најдам друштво... ако се деси чекајте ме :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас се придружувам, ако бива шефе :vozbud:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
На фб под дифолт стаив дека нема да присуствувам, ама ме известија што како ќе се дешава и се предомислив. Реков дека веќе нема да се појавувам на саемов, ама па е едини подиум кај шо можам да се движам без гужви и туркање.. А и едино место кај што не трпам wannabe VIP фаци. Иначе ценава е џабе.
Атендинг засега, ама има време :wink:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
уффф...на азакс имам одено еднаш (у МКЦ мислам дека беше) и само малце поседов дека загушливо беше таму...а сега ке се иде...па ако треба и сам ке идам... иначе ке има промоција на некој нов албум или што??[вотка ке може да земам хартија за авиончиња да правам како што требаше да правам на таламаска??(you know what i mean)]....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Првиот пут ко прочитав за журов мислев журче со наши диџеи за 150 динара, али Azax за 150 динара топ бе... ае ќе го слушаме по 3-ти или 4-ти пут... :)
По 5ти пут бабе :pos: Праиме идемо рекордс...таман и да ги упознаам Blind и GodhateUsall...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
уффф...на азакс имам одено еднаш (у МКЦ мислам дека беше) и само малце поседов дека загушливо беше таму...а сега ке се иде...па ако треба и сам ке идам... иначе ке има промоција на некој нов албум или што??[вотка ке може да земам хартија за авиончиња да правам како што требаше да правам на таламаска??(you know what i mean)]....
Пааа, зависи колку нов е за тебе "Round 1" што му е split со Bliss :smir:. За Нова Година на Саем правеше промоција на тој албум (иако тогаш уште не беше официјално излезен), па би рекол дека најверојатно овојпат ќе ја направи "официјалната" промоција. Иначе ќе прави DJ Set (не Live), и затоа е и толку евтина картата. Ама тоа не го спречува да направи најбољи атмосфера во мрачниов ноември.
PS: Се потсетив сеа на една негова песна ("My November" Vs. Tube од Hard Floor албумот). Може ќе биде хит на журкава :kez:
PPS: Мислам дека нема доаѓано во МКЦ. Знам дека 2007ма беше во В2. За други журки не сум слушнал. Исправи ме ако грешам :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Стенковец 2004 или 2005та и Мкц исто така...

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Azax prv pat beshe na lizgaliste mnooogu oddamna, togas dojde prv pat. Pa beshe i vo letnoto Kino park, pa posle toa bea site zurki :D

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Земи си бе, не ти бранам. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom