Urban Festival @ Skopje Fair - 21.11.2009

RainMaker

Д Хантр
Член од
21 август 2008
Мислења
89
Поени од реакции
3
Значи разбрав вчера, немаше време за собирање пари:toe:
И ептен ми е криво што ќе ги пропуштам Азакс...ама ЕПТЕН!!! И сеа ќе си играм дома:smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Дечки, кафана е откажана. Деско ќе иде на роѓенден кај еден забеган металец, па оттаму на жур. Јас идам директ на жур.

Инаку картите се црвени од една страна со светкаво жигче, а од другата страна зелени со URBAN DANCE UD налепница.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Дечки, кафана е откажана. Деско ќе иде на роѓенден кај еден забеган металец, па оттаму на жур. Јас идам директ на жур.
Еииииииииииииии, врска немотија сте -.-
Па ќе си идев у кафана со клас јеботе... пф ><

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Купено карта, идеме.
Се гледаме таму :vozbud::pop:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
сеа дојдов.............. и топ беше бе :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Ај и јас да пишам ред-два три пред да ојдам да спијам.

Одејќи накај саем... малолетници, внатре малолетници. Слушам еден како вика „се осеќам најстаро тука“, го подзагледувам, и си викам, ај нема да му рушам филм и да му кажам колку години имам.

Ајс и Тимбе рокаа на мајковите што би рекле она реперине :)
Јас сепак останувам фан на Виклер.
Ајс не ми е баш по ќејф. Мада добро му беше она кога го понудија со ракија, и овој се напи малку, и тропаше глупости како било тоа мочка, ама нема врска ќе ја проба :nesvest:
И после викаше, еј па арна е, ко права ракија :baeh:

Енивејз, 1 и пол се спакуваа, за крај рецитираа Идемо одма на d&b матрицата.

Е после Навигатор саат време, па Азакс до 5. Фино журче беше, остаиф кичмата. Единствен бед што измрзнав враќајќи се накај дома.

Од останати моменти, пропратни на журов, сакам да се прогласи Ана за камерман на годината, батали Тина од Канал 5 и оваа девојчицата од Наша ТВ, заборавив како и беше името. Ана беше WOW:smizle:

Едит: Да го додам краткиот престој на Член7 и другар му. Следна журка донесете си женцки, ако сакате да дружите :baeh: да не давам предлози за кои жени, ете во ваш избор нека биде. Јас супер си поминав само со Воткамикс на подиум. Идеме за клабинг, не за шмекање жени :)

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
последна урбан денс журка ми беше астрал и беше у друга хала.. дојдов у 2 и 30 за азакс да го слушам.. океј си испушта само халата има многу лоша акустика.. високотонците беа баш високи и ги слушав како горе да се .. зборам ако седиш позади.. наппред све океј али позади ги слушаш од лево десно башка у прелази многу лошо се осеќаш у тие моменти незнам како болје да ви објаснам али метрополис има многу болје акустика

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Едит: Да го додам краткиот престој на Член7 и другар му. Следна журка донесете си женцки, ако сакате да дружите :baeh: да не давам предлози за кои жени, ете во ваш избор нека биде. Јас супер си поминав само со Воткамикс на подиум. Идеме за клабинг, не за шмекање жени :)
Не бе краток,седевме до 4 саат. Само се доближивме малце поише до шанковитеда шмекаме пиво.

Kajgana Shop

На врв Bottom