- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.910
- Поени од реакции
- 7.481
GG&3+![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Тапа фудбал се игра во второво полувреме..
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Тапа фудбал се игра во второво полувреме..
Значи 5-2 за Атлетико!!!Под нозе за 2 се рачуна !!
Ајде за старич до негде те разбирам,торес влезе у форма,моезес допрва треба да видимо,како ќе се снајде,лани у виган растураше,сам ѓи држеше у игра цела година.А замисли како ќе игра сега коа има кој да му даде топка.Ивановиќ , Кејхил и Луиз ќе даваат голови за нас , најдобрите светски напаѓачи а може и Тери некад да се вклуче ( тоа може бидејќи не е во форма му поминаа годините некад беше звер ) .
Со напаѓач како Торес и Мосес и Стариџ нема далеку да стигнеме![]()
Патем овај Оскар незнам за кој .!. го зедоа ни ја срами 11-ката згора на тоа втор Балотели дигнат е мисле кој знае кој е у некој филм е влезен а дрво невидено џабе парите![]()
Ипак Мосес е страничен напаѓач нам ни треба напаѓач што ќе може да го менува Торес или тотално да му го земе местото во тимот.Ајде за старич до негде те разбирам,торес влезе у форма,моезес допрва треба да видимо,како ќе се снајде,лани у виган растураше,сам ѓи држеше у игра цела година.
Ставај палец доле за оваа игра а не за тоа
Ставам секако и за тоа, ама за Оскар што го искоментира тоа ич не ти вреди....ќе прајме муабет за тоа ќе видиш.Ипак Мосес е страничен напаѓач нам ни треба напаѓач што ќе може да го менува Торес или тотално да му го земе местото во тимот.
П.С : Јас да бев како Луиз гол ке дадев
--- надополнето: 31 август 2012 во 22:36 ---
Ставај палец доле за оваа игра а не за тоа
П.С: Ајде сега некој 100М бомба трансвер Фалкао во Челзи![]()
Ова даЗаедно со Микел беа најдобрите вечерва...
Значи вака. Ова прв пат го правам така да каталонци ако сум нешто грешка поравете ме.
Атлетико не заслужи да победи ! Челзи беа каде каде подобри.
Видовте посед на крај? Челзи 58 Атлетико 42.
Атлетико не знаат фудбал да играат. Да ги биваше 5 гола ќе дадеа. И башка само Фалкао даде 3. Да ги биваше и голманот гол ќе им дадеше.