- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.902
- Поени од реакции
- 7.454
GG&3+
Тапа фудбал се игра во второво полувреме..
Тапа фудбал се игра во второво полувреме..
Значи 5-2 за Атлетико!!!Под нозе за 2 се рачуна !!
Ајде за старич до негде те разбирам,торес влезе у форма,моезес допрва треба да видимо,како ќе се снајде,лани у виган растураше,сам ѓи држеше у игра цела година.А замисли како ќе игра сега коа има кој да му даде топка.Ивановиќ , Кејхил и Луиз ќе даваат голови за нас , најдобрите светски напаѓачи а може и Тери некад да се вклуче ( тоа може бидејќи не е во форма му поминаа годините некад беше звер ) .
Со напаѓач како Торес и Мосес и Стариџ нема далеку да стигнеме
Патем овај Оскар незнам за кој .!. го зедоа ни ја срами 11-ката згора на тоа втор Балотели дигнат е мисле кој знае кој е у некој филм е влезен а дрво невидено џабе парите
Ипак Мосес е страничен напаѓач нам ни треба напаѓач што ќе може да го менува Торес или тотално да му го земе местото во тимот.Ајде за старич до негде те разбирам,торес влезе у форма,моезес допрва треба да видимо,како ќе се снајде,лани у виган растураше,сам ѓи држеше у игра цела година.
Ставај палец доле за оваа игра а не за тоа
Ставам секако и за тоа, ама за Оскар што го искоментира тоа ич не ти вреди....ќе прајме муабет за тоа ќе видиш.Ипак Мосес е страничен напаѓач нам ни треба напаѓач што ќе може да го менува Торес или тотално да му го земе местото во тимот.
П.С : Јас да бев како Луиз гол ке дадев
--- надополнето: 31 август 2012 во 22:36 ---
Ставај палец доле за оваа игра а не за тоа
П.С: Ајде сега некој 100М бомба трансвер Фалкао во Челзи
Ова да . Гледам дека Микел добива страшна форма според менеЗаедно со Микел беа најдобрите вечерва...
Значи вака. Ова прв пат го правам така да каталонци ако сум нешто грешка поравете ме.
Атлетико не заслужи да победи ! Челзи беа каде каде подобри.
Видовте посед на крај? Челзи 58 Атлетико 42.
Атлетико не знаат фудбал да играат. Да ги биваше 5 гола ќе дадеа. И башка само Фалкао даде 3. Да ги биваше и голманот гол ќе им дадеше.