UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto veli matematikata za natprevarot Napoli-Arsenal?

imgFig11.gif

Според ова, Арсенал треба да помине.

Кој се влечеше бе кога не знаевте кај ви е главата во Торино? Што очекуваше ти во последниот натпревар кога Шахтјор беше пласиран? Плус тоа загубија и го изгубија првото место, демек тоа сакаа да го дозволат?

Радувај се таму за Галата ако ти се симпатични и уживај не отварај теми стари една година без веза...

Малку си конфузен, лошо ти падна поразот изгледа. Ќе се средиш.
Јас сум отворал стари теми, а тој прв ми вика: '' ... тоа од лани ''.

Искрен да бидам, повеќе се радувам што нема да гледам лош фудбал во 1/8 финале, отколку што влезе Галатасарај.

Sto veli matematikata za natprevarot Napoli-Arsenal?

Наполи единствено оди понатаму ако победи 3-0, 4-1 и слично или пак може да помине со било каква победа под услов Дортмунд да не победи. Аналогно на тоа Арсенал секако оди ако БВБ не тепа, а испаѓа само во случај на пораз од 3 разлика и победа на БВБ.

Некој од сител е изнервиран поради испаѓањето на Јувентус.
Ја закачил веста на ФБ и додал

БРАВО ЗА ГАЛАТАСАРАЈ, АМА НА ВАКОВ ТЕРЕН И ФК ОСОГОВО МОЖЕ ДА ГО ПОБЕДИ РЕАЛ МАДРИД !!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

0000000000000000000000..............Алах, Џемиљаааа, Снајдер.... Алаааах Дрогба... и Џемиљеее. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ова е најдобриот коментатор штета што нигде неможам стрим со него да начекам..
ова е епското
Извинете за оф топик али ова е за сите негови почитувачи на ликот и делото :D

Малку си конфузен, лошо ти падна поразот изгледа. Ќе се средиш.
Јас сум отворал стари теми, а тој прв ми вика: '' ... тоа од лани ''.

Искрен да бидам, повеќе се радувам што нема да гледам лош фудбал во 1/8 финале, отколку што влезе Галатасарај.

Карма јас споменав или случајно ти? Извини ако мислеше на нешто друго не се ми се чини дека тоа се однесуваше на групата во ЛШ лани. Тоа ако не означува дека си ја започнал темата, не знам што.

Не се секирај мене потешко може да ми падне неповолен резулатат каде што сме покажале повеќе во залагањето и играта, па само среќата ни ја завртила грбот. Кога губиме заслужено тогаш сум потполно смирен во однос на сите други освен кон играчите и тренерот. Тие се криви за тоа, не ти, УЕФА или судијата Проенса кој дозволи на вакви услови да се игра натпреварот.

Осеќам дека и Шалке вечерва ќе се покака и ќе продолжи во ЛЕ. Тоа значи крај за смешниот нивни тренер Јенс Келер и можно враќање на Томас Шаф на тренерската клупа.

На таква ораница тој што има повеќе среќа тој ќе победи, овде нема фудбал. Тоа е, повеќе среќа следниот пат, и ум во глава дека не треба да се губат безвезе бодови па да се вадиме на последната утакмица.

Осеќам дека и Шалке вечерва ќе се покака и ќе продолжи во ЛЕ. Тоа значи крај за смешниот нивни тренер Јенс Келер и можно враќање на Томас Шаф на тренерската клупа.

Мене уште не ми е јасно како сеуште го држат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom