M
Mario Gómez
Гостин
И онака не заслужија Јувентус да одат понатаму, него чудно како немаше пенал за нив, по снегов како не се лизна некој, Пидал гол ќе даеше. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јебига, од Февруари повторно играме во Европа... за разлика од некои
Форца Јуве![]()
Ова го напишав летово, непосредно после извлекувањето на групите. Не погрешив, баш ми е мило за тоа.
Галатасарај ми го направи денот, ме израдуваа навистина.
И да. Карма.
И онака не заслужија Јувентус да одат понатаму, него чудно како немаше пенал за нив, по снегов како не се лизна некој, Пидал гол ќе даеше.![]()
Кога ќе го прочитам ова ми се превртува стомакот. Дај жити се пред една година беше тоа, преболете го веќе еднаш.
Нема што да се додаде, бидејќи многупати го критикував Јуве за игрите во ЛШ и на крај тоа се покажа на дело со заслужено испаѓање од групите. Дрогба и двете утакмици против Галата ни ја е*а мајката и не сокина целосно. Секоја чест за него, кој му покажа што е да се биде играч на Љоренте на другата страна кој не знам што бараше во игра кога очигледно не успеа да добие ни еден дуел. Толку лесен беше натпреварот за интерпретирање, па кога видоа дека долгите топки ќе бидат единствено оружје на натпреваров уште толку полесно беше едноставно да ги притиснат играчите на Галата при започнувањто на акцијата и да ги носат кон оној дел од теренот на кој буквално не се играше. Не знам што ги оставија да упатуваат долги топки и да изнудуваат фаули кога тоа беше единствен начин да примат гол. Не би знаел да објаснам што беше поентата.
Се на се оваа сезона ( за разлика од лани каде што игравме многу подобро од противниците дури и во нерешените резултати) одигравме само еден според мене добар натпревар за почит и тоа против Реал на гостински терен. Се друго беше нула. Под нулата поточно.
Нема што да преболам. Челзи не заслужи лани да игра во 1/8 финале. А, тоа што се влечеа Шахтјор и Јувентус по терен е друга работа.
Колку и да е излитено тоа со кармата, некогаш е така.
И гадно се лажеш ако мислиш дека поради тоа лани, ми е мило што испадна Јувентус.
Не ги сакам општо, а и Галатасарај ми се симпатични, така што...