UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И онака не заслужија Јувентус да одат понатаму, него чудно како немаше пенал за нив, по снегов како не се лизна некој, Пидал гол ќе даеше. :P

Ова го напишав летово, непосредно после извлекувањето на групите. Не погрешив, баш ми е мило за тоа.

Галатасарај ми го направи денот, ме израдуваа навистина.

И да. Карма.

Кога ќе го прочитам ова ми се превртува стомакот. Дај жити се пред една година беше тоа, преболете го веќе еднаш.

Нема што да се додаде, бидејќи многупати го критикував Јуве за игрите во ЛШ и на крај тоа се покажа на дело со заслужено испаѓање од групите. Дрогба и двете утакмици против Галата ни ја е*а мајката и не сокина целосно. Секоја чест за него, кој му покажа што е да се биде играч на Љоренте на другата страна кој не знам што бараше во игра кога очигледно не успеа да добие ни еден дуел. Толку лесен беше натпреварот за интерпретирање, па кога видоа дека долгите топки ќе бидат единствено оружје на натпреваров уште толку полесно беше едноставно да ги притиснат играчите на Галата при започнувањто на акцијата и да ги носат кон оној дел од теренот на кој буквално не се играше. Не знам што ги оставија да упатуваат долги топки и да изнудуваат фаули кога тоа беше единствен начин да примат гол. Не би знаел да објаснам што беше поентата.

Се на се оваа сезона ( за разлика од лани каде што игравме многу подобро од противниците дури и во нерешените резултати) одигравме само еден според мене добар натпревар за почит и тоа против Реал на гостински терен. Се друго беше нула. Под нулата поточно.

И онака не заслужија Јувентус да одат понатаму, него чудно како немаше пенал за нив, по снегов како не се лизна некој, Пидал гол ќе даеше. :P

Врне снег? Пенал за Видал :pipi:

Лелеееееееее како го пропуштив оваааа :vozbud::vozbud::vozbud:

Снајдер ги уништиии!!!

wesley-sneijder-galatasaray.jpg

Кога ќе го прочитам ова ми се превртува стомакот. Дај жити се пред една година беше тоа, преболете го веќе еднаш.

Нема што да се додаде, бидејќи многупати го критикував Јуве за игрите во ЛШ и на крај тоа се покажа на дело со заслужено испаѓање од групите. Дрогба и двете утакмици против Галата ни ја е*а мајката и не сокина целосно. Секоја чест за него, кој му покажа што е да се биде играч на Љоренте на другата страна кој не знам што бараше во игра кога очигледно не успеа да добие ни еден дуел. Толку лесен беше натпреварот за интерпретирање, па кога видоа дека долгите топки ќе бидат единствено оружје на натпреваров уште толку полесно беше едноставно да ги притиснат играчите на Галата при започнувањто на акцијата и да ги носат кон оној дел од теренот на кој буквално не се играше. Не знам што ги оставија да упатуваат долги топки и да изнудуваат фаули кога тоа беше единствен начин да примат гол. Не би знаел да објаснам што беше поентата.

Се на се оваа сезона ( за разлика од лани каде што игравме многу подобро од противниците дури и во нерешените резултати) одигравме само еден според мене добар натпревар за почит и тоа против Реал на гостински терен. Се друго беше нула. Под нулата поточно.

Нема што да преболам. Челзи не заслужи лани да игра во 1/8 финале. А, тоа што се влечеа Шахтјор и Јувентус по терен е друга работа.
Колку и да е излитено тоа со кармата, некогаш е така.
И гадно се лажеш ако мислиш дека поради тоа лани, ми е мило што испадна Јувентус.
Не ги сакам општо, а и Галатасарај ми се симпатични, така што...

Реално Галата заслужи да иде понатаму,ама па од друга страна лудост е да се игра фудбал на вакви услови,требаше да се одложи мечов за некој друг ден.И дајте бе стварно оладите со тоа местење,стврно сте напорни.

И? Да си го барам постот кај шо пишав дека помизерен тим на 21 век нема и сите ме цитираа како сум тресел глупости?

И уште еднаш, играат во Италија против Ливорно, Торино и остала багра, и се тепаат, ќе дојде вторник/среда ЛШ старата дама ја еби кој ќе стаса... ебаве шампионите.

И сега дури се гледа до кај е Италијанското првенство. Незнам ни како може некој да ги смета овие тимови во групата "Гиганти"

Нема што да преболам. Челзи не заслужи лани да игра во 1/8 финале. А, тоа што се влечеа Шахтјор и Јувентус по терен е друга работа.
Колку и да е излитено тоа со кармата, некогаш е така.
И гадно се лажеш ако мислиш дека поради тоа лани, ми е мило што испадна Јувентус.
Не ги сакам општо, а и Галатасарај ми се симпатични, така што...

Кој се влечеше бе кога не знаевте кај ви е главата во Торино? Што очекуваше ти во последниот натпревар кога Шахтјор беше пласиран? Плус тоа загубија и го изгубија првото место, демек тоа сакаа да го дозволат?

Радувај се таму за Галата ако ти се симпатични и уживај не отварај теми стари една година без веза...

attachment.php

Срамота е за Уефа да дозволи фудбалот да се игра на вакви услови, особено на натпревар кој директно одлучува кој ке оди понатаму.

Поголема трагедија од поразов на Јуве ќе биде ако вечер Наполи испадне а Милан пројде. Најсиротиот тим од топ 5-6 у Италија продужува у 1/8 финале :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom