UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
O

ob1

Гостин
Па не им дадоа на нив можност да играат ЛШ. На Џенова, Сампдорија, Пескара и Сасуоло им дадоа. :D
Епа минатата сезона Интер заврши 4то место. Значи овој Интер ќе требаше да игра ДИРЕКТНО во ЛШ, а губи дома 0:2 од Хапоел Бер Шева (не ни знам дали точно името им го напишав).

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Јас па не сум го гледал Интер од финалето ЛШ, и пуштив сега да видам до кај се :ROFLMAO:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Добро барем се забавувате во второво полувреме, ако останеше мртво како првото полувреме ќе се ракосаше цела Македонија у пичку матер.

100 години не играме Европа и еве како македонската публика се запознава со Интер. Пу МТВ крв ви ебам.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Дај им трет, бе!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Де Бур сам да си се избрка, овие пливачиве еден по еден под воз

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Од бер шева губат, ебате ботовите... иначе се ребрат за ЛШ догодина да играле пази... лоооооол. Интертото да се врати за вас море, таман ви одговара на името... а таму пак ќе губат од раднички ниш ...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.944
Поени од реакции
116.466
Не дека не доживеавме срам, ама ок е, без 30 првотимци игравме, смирете малце страстите.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не дека не доживеавме срам, ама ок е, без 30 првотимци игравме, смирете малце страстите.
Недела е убав ден за :sekcza: , да не објаснувам кој е горе кој е доле на емотиконот :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.570
Од каде се дечкиве што играа против Шева?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Срам ми е што ваква утакмица иде на пренос за да може да ја гледа цела Македонија.
Во името на клубот сакам да ви се извинам на сите вас што бевте сведоци на ваков кансор од утакмица.
Поздрав.
На кој му се извинваш бе,ако не му се гледа нека не гледаат,Сериа А со години веќе нема на телевизија и мене никој ми се нема извинето што нон стоп барам стримој за да ги гледам овие нашиве па одвај дочекав еднаш како чоек да ја гледам на телевизија па макар и загубиле,сите знаеме дека Интер нема никакви амбиции во ЛЕ..всушност по составот се гледа

Kajgana Shop

На врв Bottom