UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Па не им дадоа на нив можност да играат ЛШ. На Џенова, Сампдорија, Пескара и Сасуоло им дадоа. :D
Епа минатата сезона Интер заврши 4то место. Значи овој Интер ќе требаше да игра ДИРЕКТНО во ЛШ, а губи дома 0:2 од Хапоел Бер Шева (не ни знам дали точно името им го напишав).

Јас па не сум го гледал Интер од финалето ЛШ, и пуштив сега да видам до кај се :ROFLMAO:

Добро барем се забавувате во второво полувреме, ако останеше мртво како првото полувреме ќе се ракосаше цела Македонија у пичку матер.

100 години не играме Европа и еве како македонската публика се запознава со Интер. Пу МТВ крв ви ебам.

Де Бур сам да си се избрка, овие пливачиве еден по еден под воз

Од бер шева губат, ебате ботовите... иначе се ребрат за ЛШ догодина да играле пази... лоооооол. Интертото да се врати за вас море, таман ви одговара на името... а таму пак ќе губат од раднички ниш ...

Не дека не доживеавме срам, ама ок е, без 30 првотимци игравме, смирете малце страстите.

Не дека не доживеавме срам, ама ок е, без 30 првотимци игравме, смирете малце страстите.
Недела е убав ден за :sekcza: , да не објаснувам кој е горе кој е доле на емотиконот :D

Од каде се дечкиве што играа против Шева?

14390703_1080327872063326_7162646530035231675_n.jpg

Срам ми е што ваква утакмица иде на пренос за да може да ја гледа цела Македонија.
Во името на клубот сакам да ви се извинам на сите вас што бевте сведоци на ваков кансор од утакмица.
Поздрав.

На кој му се извинваш бе,ако не му се гледа нека не гледаат,Сериа А со години веќе нема на телевизија и мене никој ми се нема извинето што нон стоп барам стримој за да ги гледам овие нашиве па одвај дочекав еднаш како чоек да ја гледам на телевизија па макар и загубиле,сите знаеме дека Интер нема никакви амбиции во ЛЕ..всушност по составот се гледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom