D
Darko_ufo
Гостин
Ke odi zebrata rascepenaНедела е убав ден за, да не објаснувам кој е горе кој е доле на емотиконот
![]()
Ke odi zebrata rascepenaНедела е убав ден за, да не објаснувам кој е горе кој е доле на емотиконот
![]()
Не е проблем составот треба и со тој состав да не изгубат од оние, едноставно името на клубот е бренд не смеј да се дозволи бар нерешено да беше.На кој му се извинваш бе,ако не му се гледа нека не гледаат,Сериа А со години веќе нема на телевизија и мене никој ми се нема извинето што нон стоп барам стримој за да ги гледам овие нашиве па одвај дочекав еднаш како чоек да ја гледам на телевизија па макар и загубиле,сите знаеме дека Интер нема никакви амбиции во ЛЕ..всушност по составот се гледа
А исто ќе беше да играа плус Перишич, Икарди, Кандрева, Банега и Марио од прва минута? И Кондогбија?Едер,Медел,Нагатомо,Муриљо,Д'амброзио и Ханданович,до вчера и Броз ви беше бог и батина у екипа али ај него не го рачунам.6 првотимци у стартна постава.Па уште со втор тим играле .Кај имате втор тим вие бе ахахахха
Сите сакаат ама палат „не ми е битно ова натпреварување“ став после вакви бламажи, како вчерашната.Само јас изгледа сакам да освоиме ова.![]()