UEFA Europa League 2011/12

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Немав фаворит во финалево ама химнава ми е интересна

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
Ејј одма пред да заврши преносот, откако го кренаа пехарот, немаше минути на екранот зошто заврши натпреварот :) Ќе слушнеш таму автобуси, Челзи, ко то тамо пева :D
Тоа беше врвот на глупоста на Златко...xD Така се викаше? Сеа на што ми текнува беше она: И тогаш Диего се издигна! :pos:
Инаку честитки до Атлетико Мадрид (ако има случајно фанови тука). Стварно јако играа цела сезона у ЛЕ, но криво ми е за Билбао пошо покажаа добра игра цела сезона. Ми падна малку жал на крај кога ги гледав Муниаин, Торкеро и останатите.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.013
Абе овај Диего е шо беше во Волфсбург?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Јас досега немам видено вакво колективно плачење на некој натпревар. Уште еден доказ колку само го сакаат клубот.

M

Mario Gómez

Гостин
Жал ми е за Атлетик, цел тим плачеа. :(

Него Златко е ѕвер, очите на Љоренте, фирма Крстич, ко то тамо пева. :pos::pos::pos::pos:

Фалкао. :cuc::cuc:

Гледам фудбал и си мислам како ќе е за две недели. :S

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Супер купот ќе биде добар
Атлетико Мадрид-Баерн М./Челзи

L

Löwe

Гостин
Финалето на лигата на шампионите е на 19ти Мај. Играчите на Челзи можат уште сега да си ги пакуваат стварите што ќе ги носат во Автобусот кој ќе го паркираат пред 16тникот на Баерн Минхен на Алианц Арената. Нема да биде автобусот за Белград со фирма Кртстич и ко то тамо пева

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Непосредно пред церемонијата на доделувањето на трофејот тренерот на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне направи ретко виден гест и покажа дека во моменти на големо славје треба да се покаже респект кон противникот.

Кога фудбалерите на Атлетик Билбао тргнаа на доделувањето на сребрените медали, тренерот на мадридскиот клуб ги распореди своите фудбалери во две колони и со аплауз го поздравија противникот.
Потегот на Симеоне го потенцираа сите медиуми во Шпанија, истакнувајќи дека во моменти на слава секој спортист треба да му искаже достојна почит на противникот.
Не се покажува сликата
Знам дека ќе се бранат, ама знам дека ако изгубиме ќе се расплачам ко мало девојче. :(
Не ми се веруа Челзи да се брани. Барем не 90 мин. Defense wins championships ама без голови титула нема. Башка против ваква одбрана на Баерн мора да се нападне.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ќе го паркира Челзи автобусот во Минхен како со Барса, фамилија Крстиќ, ко то тамо пева итн итн..

ПУШИ КУР ПИЧКО КАТАЛОНСКА, ПУШИ КУР !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom