Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.238
- Поени од реакции
- 8.136
Немав фаворит во финалево ама химнава ми е интересна
Тоа беше врвот на глупоста на Златко...xD Така се викаше? Сеа на што ми текнува беше она: И тогаш Диего се издигна!Ејј одма пред да заврши преносот, откако го кренаа пехарот, немаше минути на екранот зошто заврши натпреварот Ќе слушнеш таму автобуси, Челзи, ко то тамо пева
даАбе овај Диего е шо беше во Волфсбург?
нема шо да мислиш, ти објасни Златко како ќе биде со автобусот...Гледам фудбал и си мислам како ќе е за две недели. :S
Знам дека ќе се бранат, ама знам дека ако изгубиме ќе се расплачам ко мало девојче.нема шо да мислиш, ти објасни Златко како ќе биде со автобусот...
Финалето на лигата на шампионите е на 19ти Мај. Играчите на Челзи можат уште сега да си ги пакуваат стварите што ќе ги носат во Автобусот кој ќе го паркираат пред 16тникот на Баерн Минхен на Алианц Арената. Нема да биде автобусот за Белград со фирма Кртстич и ко то тамо пева
Не се покажува сликата
Не ми се веруа Челзи да се брани. Барем не 90 мин. Defense wins championships ама без голови титула нема. Башка против ваква одбрана на Баерн мора да се нападне.Знам дека ќе се бранат, ама знам дека ако изгубиме ќе се расплачам ко мало девојче.
Средено
Не се покажува сликата
.