UEFA Europa League 2011/12

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Незаслужено Билбао ќе ја заврши сезоната без трофеј и без место во ЛШ следната година (n)
Нема да ја заврши без трофеј. :icon_lol:

Аморебиета дупка беше денеска, не ми се верува еј... штета, стварно штета.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Фалкао ѕвер,мора да гира во некој голем клуб едноставно мора...
Иначе ми падна жал за Муниаин,не престана да плачи:place:...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Фалкао човече :cuc:

Во финалето Мадритистите ми беа поомилени и сакав да го освојат но искрено на крајот ми падна жал за Билбао бидејќи не изиграа толку лошо за да загубат дури со 3-0 и плус плачењето на повеќето фудбалери кој покажаа дека со срце играат за нивниот клуб..Мунаин се гледа дека ќе стани играчиште и се надевам дека некој поголем клуб ќе го ангажира...искрено Билбао немаа среќа а и не беа толку лошо само Фалкао ептен ги сече со маестралните погодоци кои ги постигна во првото полувреме...и да замислете Фалкао да игра на местото од дрвото во нападот на Баерн Минхен??...како ќе му одговара во Германија на баварците тоа чудо нешто..како што се меки одбраните во Њемачка па минимум 40 гола ќе дава во ваква форма..страшен е човече страшен

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Фалкао е приказна за себе, али Диего ме воодушеви со играта откога пристигна во Атлетико. Гледав неколку натпревари, доволно да се види дека човекот повторно се родил. После толку лутање низ клубовите конечно се пронајде.. Проигрува, асистира, дава голови, конечно тој бразилски ген дојде до израз повторно.

Баш ми беше жал синоќа за Билбао, јуначки одиграа да стигнат до ова финале, кога ќе се сетам како само си го тепаа Манчестер Јунајтед во двата натпревари.. И синоќа одиграа добро, али едноставно беа надмудрени од поискусниот тим за вакви натпревари.

Се надевам само дека ќе им тргне од рака и дека ќе му го расипат славјето на Гвардиола да се прости со трофеј од Барселона. Заслужија и тоа како барем еден трофеј оваа сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Греота е ваков тим да не игра ЛШ. :(

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.343
Поени од реакции
5.375
Фалкао :cuc::cuc::cuc:
Еден од најдобрите напаѓачи моментално во Европа...
Страшен играч !!!
Секој би посакал ваков напаѓач во тимот !!!

Заслужена титула на Атлетико Мадрид !!! (y)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Доста се курчеааааа :icon_lol: и го сиснааа на чело со оној ментално заболенион!
Честито титула за Мадрид, не да ги издишаа него ги вратија во матките на сопствените мајки...Фалкао ѕвер! Браво!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Доста се курчеааааа :icon_lol: и го сиснааа на чело со оној ментално заболенион!
Честито титула за Мадрид, не да ги издишаа него ги вратија во матките на сопствените мајки...Фалкао ѕвер! Браво!
:pos:
Којзнае колку те реметеле кога исаднавте од Билбао. :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Билбао од секогаш ми биле симпатична екипа, ниту еден клуб колку што знам јас не е како нив, да направиш ти тим од својата школа да се натпреварува во највисоки натпреварувања и истите играчи да играат со срце не е мала работа, мислам тоа што го има Билбао го нема никој друг клуб на планетата!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
:pos:
Којзнае колку те реметеле кога исаднавте од Билбао. :)
Мене не ме реметеа, кој си е подобар нека оди понатаму. Ме изнервира ептен тогаш шо моине не извадоа едно ебено нерешено за да си земам 1200 ден. а Х2 ги имав човече.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе овај Диего е шо беше во Волфсбург?
Не, тој што беше во Јуве :icon_lol:
--- надополнето: 10 мај 2012 во 17:06 ---
Да бидеме реални, Атлетико Мадрид повеќе заслужи да освои, 8 победи имаа по ред во нокаут фазата не е мала работа... Фалкао си ги одработи и заслужено освоија, и Билбао да освоеше ќе беше заслужено, али на крајот секогаш подобриот победува..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.661
Поени од реакции
22.743
Непосредно пред церемонијата на доделувањето на трофејот тренерот на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне направи ретко виден гест и покажа дека во моменти на големо славје треба да се покаже респект кон противникот.
Кога фудбалерите на Атлетик Билбао тргнаа на доделувањето на сребрените медали, тренерот на мадридскиот клуб ги распореди своите фудбалери во две колони и со аплауз го поздравија противникот.
Потегот на Симеоне го потенцираа сите медиуми во Шпанија, истакнувајќи дека во моменти на слава секој спортист треба да му искаже достојна почит на противникот.
Истото лани го направија играчите на Барселона, во финалето против Јунајтед на Вембли. Кога минуваа играчите на Јунајтед и Сер Алекс, играчите на Барселона застанаа во две колони и им аплаудираа. ;)--- надополнето: 11 мај 2012 во 00:36 ---
П.С.
Фото + Видео: Навивачите на Атлетико го демолираа Мадрид :vozbud::pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И на Манчестер играчите истото го направија за играчите на Челзи, ништо ново и спектакуларно е статијава.

Kajgana Shop

На врв Bottom