UEFA Europa League 2011/12

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
тој 5ката на Билбао по тапа централен дури и од Ван Бајтен 2иот и 3иот гол ради него како си го помина Диего кој си ја качи цената ќе треба сеа Атлетико да искешира ако сака да го задржи

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Честитки до Атлетико, заслужено. Билбао подфрли и Атлетико искористи.

Фалкао. (y)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Штета, баш навивав за Билбао годинава, ми се свиѓаше играта што ја имаа во ЛЕ и маратонецот на клупа :D

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Солзите во очите на Де Маркос,Сусаета,Ибаи Гомез,Токеро,Мунаин,Љоренте говорат само колку си го сакат клубот...кај ке видиш сега некој друг да пушти солза сите платеници се...секоја чест за дечките (y)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Fuck,баш ми е криво за Билбао ги расшлапаа и Манчестер Јунајтед и Шалке и Спортинг за на последната пречка да се сопнат.
Лоренте тоталка затворен вечерва,не се виде,додека Фалкао со елегантни дриблинзи и два гола си ја качи цената до Марс.
Играчот што требаше да го чува Фалкао кумуваше и на двата гола,најголем кривец.

Муниаин :cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку глупости истропа несфатениов за 10 секунди, Игор Ј. те молам жити мене направи клип и од тоа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Секој тим би посакал играчи какви што има Атлетик во својот тим. Секоја чест.

Атлетико заслужено си победи, играа далеку потимски за разлика од Атлетик. Играчиве на Атлетик пробуваа со индивидуални акции, главно Муниаин кој второ полувреме изгледа сакаше со топка во гол да влезе.

Фалкао :cuc::cuc:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Сосема заслужена победа на Атлетико Мадрид.
Фалкао :cuc: играчиште, егзекутор...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Билбао да имаа двајца поискусни играчи во моменталниот состав без петката што го “чуваше“ Фалкао,можеа и да победат,но неискусни се и воглавно млади фудбалери за кој допрва ќе се тепа пола фудбалска Европа.
Муниаин,Хави Мартинез,Де Маркос,Лоренте,Азплискета и уште двајца со чудни презимиња.

Реално да гледаме,Атлетико имаше далеку поискусен состав вечерва и заслужено си победија,но немаше да биде незаслужено да ја земеа титулата и Билбао.
Исфрлија далеку појаки противници од Атлетико,но што е тука е.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Колку глупости истропа несфатениов за 10 секунди, Игор Ј. те молам жити мене направи клип и од тоа.
Од која до која минута се случуваше тоа? :D Да знам да го вратам преку ТВ теката и да го снимам.... xD

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од која до која минута се случуваше тоа? :D Да знам да го вратам преку ТВ теката и да го снимам.... xD
Ејј одма пред да заврши преносот, откако го кренаа пехарот, немаше минути на екранот зошто заврши натпреварот :) Ќе слушнеш таму автобуси, Челзи, ко то тамо пева :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Повеќе сакав Билбао да освои ЛЕ ама вечерва беа тотално надиграни.Одлично прво полувреме за Мадрид и Фалкао што според мене ја направи разликата вечерва.
На крај кога ги прикажуваа играчите на Билбао ми падна жал што освоиа.Тоа се играчи што играат со срце за тимот и штета е што не успеаа да освојат еден многу битен трофеј за нив.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.941
Поени од реакции
16.257
Последните секунди од преносот беше..

Иначе одамна во финалните мечеви немам гледано да плачат тие што го загубиле мечот/титулата.
Секоја чест за играчите на Билбао, а исто така и честитки за титулата на Атлетико.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честитки за Атлетико, ептен убав натпревар.

Фалкао :eek:
--- надополнето: 9 мај 2012 во 23:22 ---
Незаслужено Билбао ќе ја заврши сезоната без трофеј и без место во ЛШ следната година (n)
Играат во ЛЕ вгодина бе.. шо ќе му е ЛШ, не се компетентни за таму.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Многу убав натпревар и Билбао си играше своја игра, само премногу солираа. Муниаин ќе биде играчиште невидено. Нека им е честито на комшииве, а Фалкао:cuc: после Дрогба и Торес во најдобрите денови немам видено подобар егзекутор. Страшен е!!!:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom