UEFA Europa League 2011/12

Немав фаворит во финалево ама химнава ми е интересна

Ејј одма пред да заврши преносот, откако го кренаа пехарот, немаше минути на екранот зошто заврши натпреварот :) Ќе слушнеш таму автобуси, Челзи, ко то тамо пева :D
Тоа беше врвот на глупоста на Златко...xD Така се викаше? Сеа на што ми текнува беше она: И тогаш Диего се издигна! :pos:
Инаку честитки до Атлетико Мадрид (ако има случајно фанови тука). Стварно јако играа цела сезона у ЛЕ, но криво ми е за Билбао пошо покажаа добра игра цела сезона. Ми падна малку жал на крај кога ги гледав Муниаин, Торкеро и останатите.

Абе овај Диего е шо беше во Волфсбург?

Јас досега немам видено вакво колективно плачење на некој натпревар. Уште еден доказ колку само го сакаат клубот.

Жал ми е за Атлетик, цел тим плачеа. :(

Него Златко е ѕвер, очите на Љоренте, фирма Крстич, ко то тамо пева. :pos::pos::pos::pos:

Фалкао. :cuc::cuc:

Гледам фудбал и си мислам како ќе е за две недели. :S

Супер купот ќе биде добар
Атлетико Мадрид-Баерн М./Челзи

Финалето на лигата на шампионите е на 19ти Мај. Играчите на Челзи можат уште сега да си ги пакуваат стварите што ќе ги носат во Автобусот кој ќе го паркираат пред 16тникот на Баерн Минхен на Алианц Арената. Нема да биде автобусот за Белград со фирма Кртстич и ко то тамо пева
facepalm.jpg

getImageThumbnail.php
Непосредно пред церемонијата на доделувањето на трофејот тренерот на Атлетико Мадрид, Диего Симеоне направи ретко виден гест и покажа дека во моменти на големо славје треба да се покаже респект кон противникот.

Кога фудбалерите на Атлетик Билбао тргнаа на доделувањето на сребрените медали, тренерот на мадридскиот клуб ги распореди своите фудбалери во две колони и со аплауз го поздравија противникот.
Потегот на Симеоне го потенцираа сите медиуми во Шпанија, истакнувајќи дека во моменти на слава секој спортист треба да му искаже достојна почит на противникот.
Не се покажува сликата
Знам дека ќе се бранат, ама знам дека ако изгубиме ќе се расплачам ко мало девојче. :(
Не ми се веруа Челзи да се брани. Барем не 90 мин. Defense wins championships ама без голови титула нема. Башка против ваква одбрана на Баерн мора да се нападне.

Ќе го паркира Челзи автобусот во Минхен како со Барса, фамилија Крстиќ, ко то тамо пева итн итн..

ПУШИ КУР ПИЧКО КАТАЛОНСКА, ПУШИ КУР !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom