@Fluffy_bunny
Зајко кокорајко
- Член од
- 24 декември 2020
- Мислења
- 1.821
- Поени од реакции
- 2.367
Кодот кој јас го постирав е употребен. Се прифаќаат тие кодови но се само за една употреба.
Аха во ред тогаш , погрешно сум разбрал. Се извинувам.

Кодот кој јас го постирав е употребен. Се прифаќаат тие кодови но се само за една употреба.
Оди на прва страна имаш кодови, внеси ги на сајтотКако собирате сликички освен тие 2 пакетчиња дневно?
Ги искористив тие од првата страна затоа прашувамОди на прва страна имаш кодови, внеси ги на сајтот
Исто и со кодови од физичкиот албум (логоата имаат позади код што само еднаш се користи, овие од првата страна на темава може секој да ги користи)
Скенирај кока кола (можеш и слика од кока кола).Ги искористив тие од првата страна затоа прашувам
А за тие од физичкиот албум, кодовите се на хартијата од сликичката? Вчера фрлив 50 такви![]()
да ама само стикерите од репрезентациите имаат кодГи искористив тие од првата страна затоа прашувам
А за тие од физичкиот албум, кодовите се на хартијата од сликичката? Вчера фрлив 50 такви![]()
Скенирај ги еден по еден од сликата погореНе можам да сфатам како ги добивате ривалите? Само Шаќири го имам за сега..
this code has already been used пишува, и за дватаЕве ви два еднократни кодови, нека избрише модератор откако ќе се искористат:
UQVE-B1GV-G28N
ULL5-11YM-X23B