@Fluffy_bunny
Зајко кокорајко
- Член од
- 24 декември 2020
- Мислења
- 1.738
- Поени од реакции
- 2.266
Кодот кој јас го постирав е употребен. Се прифаќаат тие кодови но се само за една употреба.
Аха во ред тогаш , погрешно сум разбрал. Се извинувам.
Кодот кој јас го постирав е употребен. Се прифаќаат тие кодови но се само за една употреба.
Оди на прва страна имаш кодови, внеси ги на сајтотКако собирате сликички освен тие 2 пакетчиња дневно?
Ги искористив тие од првата страна затоа прашувамОди на прва страна имаш кодови, внеси ги на сајтот
Исто и со кодови од физичкиот албум (логоата имаат позади код што само еднаш се користи, овие од првата страна на темава може секој да ги користи)
Скенирај кока кола (можеш и слика од кока кола).Ги искористив тие од првата страна затоа прашувам
А за тие од физичкиот албум, кодовите се на хартијата од сликичката? Вчера фрлив 50 такви
да ама само стикерите од репрезентациите имаат кодГи искористив тие од првата страна затоа прашувам
А за тие од физичкиот албум, кодовите се на хартијата од сликичката? Вчера фрлив 50 такви
Скенирај ги еден по еден од сликата погореНе можам да сфатам како ги добивате ривалите? Само Шаќири го имам за сега..
this code has already been used пишува, и за дватаЕве ви два еднократни кодови, нека избрише модератор откако ќе се искористат:
UQVE-B1GV-G28N
ULL5-11YM-X23B