UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
Штета што го земаа Интер Онана, ќе има голман на пазарот летово :pos:

Z

zmej gorjanin

Гостин
На сликава има четворица мадридисти, една транџа и еден изгубен дух

1646918076386.png

Член од
5 март 2018
Мислења
16.943
Поени од реакции
19.295
Циркуз од клуб, после вакво нешто треба Нејмар да лета на лето.

ПС: Честитки на фановите на Реал Мадрид за пролазот понатаму, искрено очекував да се вратат во двомечов.
Не го можам Неумар ич ама реално да сум на негово место истото ќе го направам.
Дебилот направи таков кикс шо дете од 7 години нема така да изреагира со топката.
Имаше време и простор да ја исфрли напред ама неее тој буквално му ја поклони на Бензема топката, глуп играч е Донарума, уште кога ќе му ја видиш таа фацата згрешена одма се познава дека нешто не е во ред со чоекот.
Па уште и скока бара кривица во тој што му ја подаде, абе не шамар, со стап би го бркала низ цел стадион, буквално ги врати во игра со голот, пред тоа Реал како изгубени беа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.943
Поени од реакции
19.295
Добро шо е муабетот на сите насловни демек фудбалот победил синоќа а не парите ?? Сериозни се бе, небаре Псж синоќа со Бетис играше а не со Реал кој само на клупата има 400 милиони играчи од Хазард, Бејл, Камавинга и Јович.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.204
Поени од реакции
18.314
Протестирале за вториот гол мислам беш, наводно имало фаул над Донарума.
Беснеел арапот и му се заканвал на некој вработен од Реал додека овој ги снимал кај што урлаат :pos:
Ќе те убијам му рекол хаха
Сега Уефа побарала слики и снимки од инцидентот, можни се санкции.
Едит првиот гол при грешката на Донарума, па добро не и дека не се во право :unsure: Има контакт од Бензема е сега дали ова се суди, шо знам.
Чист фаул ова бре, како не го свирнал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.711
Поени од реакции
115.467
Процедурално ќе ве молам.

Превише слободно време имам...
Убаво пишал РАТМ, не се проблем толку мислењата за Бензема пошо се пишани у афект каде сум јадел блам на клаџа, него тоа што ГАМЕИРО сум го барал пред цела плејада напаѓачи од Франција. :pos: :sramezliv::sramezliv:

Да си копам мислења од 2011 навака којзнае какви срамови од играчи сум бранел што играле за Интер со оглед на тоа дека имавме бантер ера едно 6-7 години.

И да, Роналдо дрво, окккк. :sramezliv:

П. С. Она е чист фаул над Донарума.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.203
Поени од реакции
25.393
И јас мислам дека е фаул тоа над Донарума, не покажаа дали прегледувале ВАР, немаше да бидам изненаден и да го поништеше.
Али јебига тоа е, кој ги ебе, УЕФА ни го пуши од страв зашто сакаме Супер Лига да праиме. :kafence:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
И јас мислам дека е фаул тоа над Донарума, не покажаа дали прегледувале ВАР, немаше да бидам изненаден и да го поништеше.
Али јебига тоа е, кој ги ебе, УЕФА ни го пуши од страв зашто сакаме Супер Лига да праиме. :kafence:
Супер, се гледаме у финале. А таму, ко и секогаш, немиен без никаков притисок :icon_lol:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Нормално дека ќе се радувам, нормално е и да бидам депресивен кога ми губи тимот, тоа се вика фудбалска емоција, нешто што ти сезонава никогаш нема да го доживееш, зашто ти заврши уште пред 4 месеци.

Ништо лично према тебе, али ти си тој кој што треба да се засрами зашто напишал пост во Ла Лига темата за натпревар во ЛШ два месеци пред да се одигра. Треба малце да намалите со коментарите против Реал пред натпреварите, зашто се почесто гледаме како ви се одбиваат од глава.
Се' ќе сфатам, ама болдираново не. А веќе втор пат го пишуваш. Како може сезоната на еден клуб да заврши во март, без разлика дали е Барселона, Реал или Каменица Саса? И како можеш да тврдиш дали некој навивач на друг клуб чувствува фудбалска емоција или не? Веројатно знаеш дека за десет дена се игра Ел Класико, најголемото дерби. И јас, а верувам и целата фан база на Барса сме хајпнати до плафон за мечот. Посебно сега кога тимот влезе во добра серија на резултати. Емоција немало бе, се' ќе прочиташ...

За постот, веројатно знаеш кога беше дискусијата и во кој контекст. Темата на муабет беше претходното Класико во јануари, затоа си стои во темата за Ла Лига. Ти пишав убаво дека на тој меч немавте добра игра, и дека АКО така играте против ПСЖ ќе примите четири гола. Некогаш тоа АКО е најбитен збор.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Чист фаул ова бре, како не го свирнал.
Koga ke mi tekne deka PSG bea "spasuvaci" na fudbalot kakov sto go znaeme i kako maski go cicnaa posle VAR i faul golot (koj vprocem go smena celiot tek na mecot), mi pravi ogromen kejf.
Se nadevam ke propadnat, dno da probijat. Kelafi (kako i da se vika) ligleto neka zema i uste ednas neka mu go ispusi na Ceferin.

Kajgana Shop

На врв Bottom